Η Madonna ανακάλυψε ότι έχει αντισώματα στον κορονοϊό και ετοιμάζεται να αρχίσει τις βόλτες

Η ντίβα της pop περνάει τις μέρες του lock down ανεβάζοντας στο Instagram βιντεάκια με τίτλο “Ημερολόγιο Καραντίνας”, περιγράφοντας τη ζωή και τις σκέψεις της την εποχή της πανδημίας. Στο χτεσινό βιντέακι, αποκάλυψε χαρούμενη ότι έκανε τεστ αντισωμάτων στον κορονοϊό και βρέθηκε θετική. “Αύριο, λοιπόν, θα βγω για μια μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο και θα κατεβάσω το παράθυρο και θα αναπνεύσω τον αέρα του COVID-19. Ω ναι! Και ελπίζω να λάμπει ο ήλιος”.

Σύμφωνα με το αμερικανικό Κέντρο για τον Έλεγχο και την Πρόληψη Ασθενειών (Centers for Disease Control and Prevention, και για συντομία CDC), το τεστ αντισωμάτων ελέγχει τα αντισώματα στο αίμα σου για να διαπιστώσει αν είχες εκτεθεί στον ιό. “Ένα θετικό αποτέλεσμα δείχνει ότι έχεις αντισώματα που πιθανόν προέκυψαν από τη μόλυνση με SARS-CoV-2”, εξηγεί το κέντρο αναλυτικότερα. Ωστόσο, προσθέτει ότι δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν αυτά τα αντισώματα δημιουργούν ανοσία στον οργανισμό σου ή/και σε προστατεύουν από μια νέα μόλυνση.

Όπως και να έχει, η Madonna ετοιμάζεται να κάνει μεγάλες βόλτες. Και κλείνει το βιντεάκι με αισιοδοξία:  “Αύριο θα είναι μια διαφορετική μέρα. Θα ξυπνήσω και θα νιώθω διαφορετικά”.

View this post on Instagram

#staysafe #staysane

A post shared by Madonna (@madonna) on