Η Mamas & Papas σχεδιάζει για εμάς το ιδανικό βρεφικό δωμάτιο

Φτιάξτε το καλύτερο βρεφικό δωμάτιο σε τρεις άξονες

Ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε το νέο μέλος της οικογένειάς σας και θέλετε να ετοιμάσετε το τέλειο βρεφικό δωμάτιο; Θέλετε να δημιουργήσετε έναν ήσυχο, άνετο χώρο για να κοιμάται το μωρό σας, εξασφαλίζοντας παράλληλα αποθηκευτικούς χώρους για τα ρούχα και τα παιχνίδια του;

Αυτό μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο, αλλά δεν είναι ακατόρθωτοσύμφωνα με τους ειδικούς της εταιρείας Mamas&Papas που ειδικεύεται σε όλα όσα θα χρειαστεί ένα μωρό από την ημέρα της γέννησής του.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία, μας προτείνει να επικεντρωθούμε σε τρεις βασικούς άξονες που απασχολούν κάθε γονιό. Ο πρώτος αφορά την ποιότητα και την ασφάλεια, ο δεύτερος την πρακτικότητα και ο τρίτος το design.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τα έπιπλα της Mamas&Papasείναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές αλλά και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.  Μικρές αλλά πολύ σημαντικές λεπτομέρειες μεταξύ άλλων είναι: οι μελετημένες αποστάσεις στα κάγκελα, η βαφή με μη τοξικά χρώματα,αλλά και οι στρογγυλοποιημένες (μη αιχμηρές) γωνίες προς αποφυγή τραυματισμών. Όλα τα έπιπλα ελέγχονται εξονυχιστικά κατά τη διάρκεια της παραγωγής στο Εργαστήριο Δοκιμών, ώστε να αντέχουν τα χοροπηδητά του μικρού σας στο κρεβάτιαλλά και τους γονείς που κάθονται για να διαβάσουν παραμύθια. Όλα τα έπιπλα συνοδεύονται από εγγύηση δύο ετών.

ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Οι βρεφικές κούνιες μετατρέπονται σε κρεβάτια για μικρά παιδιά ώστε να μη χρειάζεται να κάνετε αντικατάσταση έως ότου το παιδί σας γίνει 4 ετών.

Επίσης μετά από τον πρώτο χρόνο που η αλλαξιέρα δεν χρειάζεται πια, μπορεί και αφαιρείται από τη σιφονιέρα ώστε το έπιπλο να παραμένει στο δωμάτιο του μικρού σας για χρόνια.

DESIGN

Τα έπιπλα σχεδιάζονται με στόχο ο κάθε γονιός να δημιουργεί το ιδανικό δωμάτιο.  Ο χώρος πέρα από ασφάλεια θα παρέχει και μια αίσθηση ζεστασιάς με μοναδικές λεπτομέρειες που θα μπορούν να θυμίζουν ένα ονειρικό σκηνικό. Δημιουργήστε κι εσείς έναν χώρο που θα φιλοξενεί το μικρό σας επιλέγοντας ό,τι χρειαστείτε: από τα πρώτα του έπιπλα, μέχρι μικρά διακοσμητικά αντικείμενα, ράφια, μουσικά mobile ή ταπετσαρίες, όλα με την εξαιρετική ποιότητα της Mamas&Papas!

*Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή της Mamas and Papas στο Lapinkids.com, στα καταστήματα Lapin House, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.