Η Sea Alliance Group σηματοδοτεί το δυναμικό ξεκίνημά της στην Ελλάδα με νέο υποκατάστημα τον Μάιο του 2023.

Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της στην Μεσόγειο, η εταιρεία επενδύει στο στρατηγικό άνοιγμα του νέου της γραφείου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ως μέρος του διευρυνόμενου σχεδίου δράσης της στην τοπική βιομηχανία του yachting αντανακλώντας μια επιτυχημένη 12ετή πορεία στην Ελλάδα.

Με ισχυρή δέσμευση στο όραμα της για τη δημιουργία μιας σταθερής γέφυρας μεταξύ της Ανατολικής και της Δυτικής Μεσογείου, η Sea Alliance Group, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο του yachting, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την επίσημη έναρξη του γραφείου της στην Αθηναϊκή Ριβιέρα τον Μάιο. Μετά από χρόνια σχεδιασμού της σταθερής παρουσίας της εταιρείας στην Ελλάδα, έφτασε πλέον η κατάλληλη στιγμή για το νέο παράρτημα στο Παλαιό Φάληρο με σκοπό να προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε κάθε πτυχή του κλάδου. Έχοντας ως πλεονέκτημα τη διεθνή εμπειρία της στις αγοραπωλησίες σκαφών και την κατασκευή, όπως επίσης τη ναύλωση, τη συντήρηση και την ανάπτυξη, υπόσχεται να προσφέρει την τεχνογνωσία στη διεξαγωγή εξατομικευμένων έργων που απαιτούν ένα ιδιαίτερο σύνολο δεξιοτήτων.

 

Η προοπτική της Ελλάδας

Η Ελλάδα ήταν πάντα ένας σημαντικός προορισμός στην επιχειρηματική πυξίδα της εταιρείας. Λειτουργώντας ως φυσικός δίαυλος μεταξύ της Ανατολικής και της Δυτικής Μεσογείου, η τοποθεσία της επιτρέπει μια εποικοδομητική επιχειρηματική σύνδεση μεταξύ των κεντρικών γραφείων της εταιρείας στο Γιβραλτάρ και της αδελφής εταιρείας, Stream Yachts, με έδρα στο Ισραήλ. Προσφέροντας απαράμιλλες ευκαιρίες για εξερεύνηση, καθώς και την απουσία μιας πολυμήχανης εταιρείας με εξειδίκευση τόσο στις υπηρεσίες ιστιοπλοΐας όσο και στη διαχείριση μαρίνων, η Ελλάδα έχει γίνει ο ιδανικός προορισμός για τους επαγγελματίες της Sea Alliance, καθώς και την υψηλή πελατεία τους. Επιπλέον, η Ελλάδα έχει απίστευτες δυνατότητες ανάπτυξης στη βιομηχανία τουyachting με μια ακμάζουσα τουριστική βιομηχανία και μια αναπτυσσόμενη οικονομία, γεγονός που την καθιστά ελκυστική τοποθεσία για επενδυτικές ευκαιρίες στον τομέα του yachting. «Πιστεύουμε ακράδαντα στις προοπτικές της χώρας και ανέκαθεν δραστηριοποιούμασταν  στην εγχώρια αγορά προσφέροντας υπηρεσίες 5 αστέρων. Το νέο παράρτημα αποτελεί ζωτικό κομμάτι της εταιρείας μας καθιερώνοντας τη φήμη μας ανάμεσα στον ανταγωνισμό», δηλώνει ο Roy Klajman, συνιδρυτής της Sea Alliance Group με μακρά εμπειρία στον κλάδο του yachting, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων και της επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Το όραμα της Sea Alliance

Με στόχο την παροχή εξατομικευμένων εμπειριών ιστιοπλοΐας στην εγχώρια, καθώς και στη διεθνή αγορά, που όχι μόνο ανταποκρίνονται αλλά και ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών, η προοπτική της εταιρείας είναι να αναγνωριστεί ως η κορυφαία εταιρεία ανάμεσα σε ιδιοκτήτες γιοτ, λάτρεις των σκαφών και τουρίστες που αναζητούν πολυτελείς εμπειρίες ιστιοπλοΐας. Με το εκτεταμένο δίκτυό της, θα αναπτύξει συνεργασίες με ιδιοκτήτες μαρίνων, τοπικές επιχειρήσεις και αρχές σε όλη την Ελλάδα, προωθώντας έτσι τον πολιτισμό και τα τουριστικά αξιοθέατα της χώρας. Σχολιάζοντας το κύριο μέλημα του νέου παραρτήματος, ο Itay Zinger, συνιδρυτής της εταιρείας με εκτεταμένη γνώση στον τομέα της ιστιοπλοΐας, της κατασκευής, της ανακαίνισης και της συντήρησης, βεβαιώνει ότι: «Οραματιζόμαστε μετά από 10 χρόνια να μπορούμε να κοιτάμε πίσω και να αντικρίζουμεότι έχουμε κάνει προοδευτικά άλματα αναπτύσσοντας τον κλάδο του yachting και βοηθώντας στην ανάπτυξη των εγχώριων μαρίνων». Για να το πετύχει αυτό, ο όμιλος της Sea Alliance αποτελείται από έναν ισχυρό πυρήνα έμπειρων συνεργατών που συνεχίζει να προσελκύει ικανούς επαγγελματίες για να συνεισφέρουν στο όραμά του. Όπως το περιγράφει ο Uri Idan, ένας από τους ιδρυτές και έμπειρος ναυτικός με μηχανική εξειδίκευση «Είμαστε μια εταιρεία αρκετά μεγάλη για να παραδώσουμε, αρκετά μικρή για να φροντίσουμε».

Mediterranean Yacht Show

Η κύρια διοργάνωση για επαγγελματίες στον κλάδο του yachting ήταν πάντα μια ευκαιρία για τηνSeaAlliance να δημιουργεί ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες της κατά τη διάρκεια της 12χρονης παρουσίας της στην Ελλάδα. Στην 8η στοχευμένη εμπορική έκθεση, η εταιρεία θα κάνει αισθητή την παρουσία της επιδεικνύοντας το πάθος για τη βιομηχανία τουyachting και πιο ενεργή από ποτέ με το επερχόμενο άνοιγμα του νέου γραφείου. Σας προσκαλούμε στην έκθεση από τις 29 έως τις 3 Μαΐου 2023, στο Ναύπλιο,για να σας μυήσουμε στον κόσμο του πολυτελούς yachting. Η ομάδα των ειδικών μας θα είναι διαθέσιμη για να σας καθοδηγήσει και να παρουσιάσει το πλήρες πρόγραμματων υπηρεσιών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού, επικοινωνήστε με την Εβίτα Καργιώτη, την παθιασμένη και ενημερωμένη Yacht Charters and Sales Manager στο evita@sea-alliance.com και στο +30 6942983259.

East Med Multihull & Yacht Charter Show

Στον Πόρο, από τις 4-6 Μαΐου 2023, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις γιοτ της ναυτιλιακής βιομηχανίας θα υποδεχθεί την Sea Alliance Group και άλλους διεθνείςκαι Έλληνες πράκτορες ιστιοπλοΐας και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης που ειδικεύονται στη διεθνή προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού. Δίνοντας έμφαση στην ανερχόμενη αγορά των καταμαράν, το East Med Yacht Show θα φιλοξενήσει επίσης εταιρείες που ειδικεύονται στην ενοικίαση σκαφών και στις σχετικές υπηρεσίες. Θα χαρούμε να έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε προσωπικά μαζί σας και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Η ομάδα των ειδικών μας θα σας βοηθήσει να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

Για να μας συνατήσετε, επικοινωνήστε με την ταλαντούχα στην επικοινωνία, Κατερίνα Σιούτη, Yachts Charter and Management, στο chartersgr@sea-alliance.com και στο +30 6936988922

Ανακαλύψτε τονομίλο Sea Alliance και τον αναπτυσσόμενο τομέα των υπηρεσιών διαχείρισης σκαφών αναψυχής και μαρίνων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο γραφείο, επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη του γραφείου μας στην Ελλάδα, Ασημίνα Παπαδημητρίου με εκτεταμένες γνώσεις διαχείρισης και λειτουργίας γιοτ στο greece@sea-alliance.com και στο +30 6945344537.