Η Maxi-Cosi παρουσιάζει το μέλλον των παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου για να διευκολύνει την καθημερινή ζωή των γονέων

Η επαναστατική τεχνολογία δίνει εργονομικές λύσεις που θέτουν νέα πρότυπα άνεσης και ευκολίας.

Η Maxi-Cosi αγκαλιάζει τόσο την κληρονομιά όσο και την καινοτομία. Εφηύραμε την κατηγορία των βρεφικών και παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου στην Ευρώπη πριν από περισσότερα από 40 χρόνια, και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων παγκοσμίως, μεταφέροντας με ασφάλεια πάνω από 60 εκατομμύρια μωρά από το μαιευτήριο στο σπίτι. Θέτουμε τα πρότυπα και δείχνουμε τον δρόμο.

Η σειρά 360 Pro Family διαθέτει δυνατότητα περιστροφής 360° και σύστημα SlideTech™—την επαναστατική τεχνολογία συρόμενων παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου που κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη. Χωρίς πόνους στην πλάτη, χωρίς χτυπήματα στο κεφάλι, χωρίς δυσκολία. Απλώς κλειδώστε, σύρετε, περιστρέψτε και είστε έτοιμοι!

Γνωρίζατε ότι πάνω από το 90% των γονέων με παιδιά ηλικίας 0-4 ετών δυσκολεύονται να βάλουν και να βγάλουν τα παιδιά τους από το κάθισμα του αυτοκινήτου τους;

Εξαιρετική υποστήριξη πλάτης

Με την πρωτοποριακή σειρά 360 Pro Family, η Maxi-Cosi καινοτομεί για ακόμα μια φορά στα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου. Όλα τα προϊόντα της σειράς έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουντην πλάτη των γονέων, χάρη στην πρωτοποριακή βάση καθίσματος αυτοκινήτου Family Fix 360 Pro. Αυτή είναι η μοναδική βάση καθίσματος αυτοκινήτου του είδους της που σύρεται έξω από το αυτοκίνητο για την ευκολότερη τοποθέτηση του παιδιού, χρησιμοποιώντας την πατενταρισμένη τεχνολογία SlideTech™ της Maxi-Cosi.

Η βάση FamilyFix 360 Pro διαθέτει επίσης το FlexiSpin, το περιστροφικό σύστημα 360° της Maxi-Cosi. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στους γονείς να περιστρέφουν τα παιδικά καθίσματα χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι, σε οποιαδήποτε ανακλινόμενη θέση. Σε συνδυασμό το SlideTech™ και το FlexiSpin επιτρέπουν στους γονείς να περιστρέφουν και να σύρουν το κάθισμα αυτοκινήτου τους μέσα και έξω από το αυτοκίνητο. Αυτό δημιουργεί περισσότερο χώρο και ορατότητα για να ασφαλίσουν τα παιδικά καθίσματα στο αυτοκίνητο και να σηκώσουν τα παιδιά τους μέσα και έξω από το αυτοκίνητο, χωρίς να επιβαρύνουν την πλάτη τους ή να χτυπούν το κεφάλι τους. Ως αποτέλεσμα, η τοποθέτηση είναι πολύ ταχύτερη, ευκολότερη και πιο εργονομική και συμβάλλει στη βελτίωση της ασφάλειας.

Σχεδιασμένο για απόλυτη άνεση

Οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη του FamilyFix 360 Pro με δύο νέα καθίσματα αυτοκινήτου -το  Pebble 360 Pro και το Pearl 360 Pro- που προσφέρουν την καλύτερη θέση ύπνου για μωρά και νήπια χάρη στις μοναδικές εκτεταμένες θέσεις ανάκλισης. Αυτά τα καθίσματα παρέχουν εξαιρετική ασφάλεια και άνεση για παιδιά ηλικίας 0-4 ετών, καθώς και ευκολία χρήσης για τους γονείς τους. Το Pebble 360 Pro προσφέρει μέγιστη άνεση ύπνου για μωρά ηλικίας 0-15 μηνών. Το κάθισμα διαθέτει τρεις θέσεις ανάκλισης, συμπεριλαμβανομένης μιας μοναδικής πλήρως ξαπλωτής θέσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε αυτοκίνητα όσο και σε καρότσια. Το Pearl 360 Pro διαθέτει πέντε θέσεις ανάκλισης, προσφέροντας ανώτερη άνεση για τα παιδιά είτε είναι ξύπνια είτε κοιμούνται.

Συμμορφώνεται με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας

Όλα τα προϊόντα της 360 Pro Family έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας i-Size και διαθέτουν ενσωματωμένους συνδέσμους ISOFIX, αλλά και οπτικές ενδείξεις για επιβεβαίωση της σωστής εγκατάστασης. Αυτά τα επίπεδα ασφάλειας επιβεβαιώνονται από αυστηρές δοκιμές – όχι μόνο σύμφωνα με τα τελευταία νομικά πρότυπα, αλλά και με τα ακόμη υψηλότερα εσωτερικά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας της Maxi-Cosi.

Η σειρά 360 Pro Family συμμορφώνεται με τα πιο πρόσφατα και ασφαλέστερα πρότυπα κανονισμών στην Ευρώπη (i-Size ECE R129) και έδειξε εξαιρετική ασφάλεια και ανθεκτικότητα στις εσωτερικές δοκιμές της Maxi-Cosi. Τα προϊόντα έχουν επίσης αξιολογηθεί, εγκριθεί και προτείνονται από ανεξάρτητους επαγγελματίες υγείας και έχουν λάβει τη σφραγίδα έγκρισης Aktion Gesunder Rücken (AGR) για προϊόντα που προστατεύουν από τον πόνο της πλάτη.

*Θα βρείτε όλη τη σειρά σειρά 360 Pro Family της Maxi-Cosi στο Lapinkids.com και στακαταστήματα LapinHouse αλλά και σε σε επιλεγμένασημεία πώλησης.