Η νέα καμπάνια του Ούζο 12, έχει κάτι από τον καθένα μας, #12 απλά, καθημερινά πράγματα που μοιραζόμαστε όλοι.

Οι δράσεις της νέας επικοινωνίας εγκαινιάζονται με μια mini σειρά επεισοδίων με οικοδέσποινα τη Δέσποινα Βανδή και αγαπημένους επώνυμους καλεσμένους.

Η νέα καμπάνια του Ούζο 12 είναι μια ωδή στις αγαπημένες μας συνήθειες. Με κεντρικό μήνυμα την κλασσική φράση που όλοι χρησιμοποιούμε όταν τσουγκρίζουμε, το Ούζο 12, μας καλεί να πιούμε σε όλα αυτά που μας ενώνουν και μας κάνουν να χαμογελάμε.

Άλλωστε αν το σκεφτούμε καλύτερα υπάρχουν τουλάχιστον 12 πράγματα που μοιραζόμαστε όλοι (μα όλοι). Όπως ότι παραγγέλνουμε παραπάνω, γιατί αν δεν περισσέψει δεν θα φτάσει. Δεν πιστεύουμε στο μάτι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μας αρέσει το φαγητό έξω, αλλά σαν της μαμάς δεν έχει. Μιλάμε ταυτόχρονα,  αλλά συνεννοούμαστε, και πολλά άλλα που σίγουρα έρχονται στο μυαλό όλων μας και που σίγουρα θα αναγνωρίσουμε και θα συμφωνήσουμε νοητά, βλέποντας τη νέα εντυπωσιακή ταινία του Brand στα Social Media.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ & ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ & ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Με αφορμή λοιπόν την εντυπωσιακή καμπάνια, το Ούζο 12 συνεργάστηκε με την super star  Δέσποινα Βανδή, η οποία ανέλαβε το ρόλο οικοδέσποινας σε ένα διαφορετικό οδοιπορικό. Πρόκειται για μια άκρως καλοκαιρινή σειρά, 6 επεισοδίων, όπου το Ούζο 12 και η Δέσποινα Βανδή μας καλούν να γνωρίσουμε καλύτερα, αγαπημένα πρόσωπα. Οι επώνυμοι καλεσμένοι μοιράζονται μαζί της τα αγαπημένα τους σημεία για Ούζο 12 και μεζέδες, ενώ διαπιστώνουμε ότι όσο διαφορετικοί κι αν είμαστε, μοιραζόμαστε πολλά κοινά πράγματα μαζί τους.

Ο Άλεξανδρος Τσουβέλας, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, οι Kings, ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεναγούν τη Δέσποινα Βανδή σε αγαπημένες γειτονιές. Με φόντο την ιστορική Πλάκα, το ρομαντικό Θησείο, τα καλλιτεχνικά Εξάρχεια, το μοναδικό Σούνιο, τη γοητευτική Αθηναϊκή Ριβιέρα αλλά και την υπέροχη Χαλκίδα, η Δέσποινα Βανδή και οι καλεσμένοι της απολαμβάνουν Ούζο 12 και ωραίες συζητήσεις.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΨΙΑΛΗΣ

 

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ & KINGS
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΥΒΕΛΑΣ

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μιλάει για την έμπνευση πίσω από τους χαρακτήρες του, η Κατερίνα Παπουτσάκη για το ταλέντο της στη διαχείριση του χρόνου μέσα στην ημέρα, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης για το πως το ούζο στάθηκε αφορμή να γνωρίσει τη γυναίκα του, οι Kings για το πόσο αγαπούν να χαλαρώνουν με μεζεδάκια μετά από κάθε επιτυχία τους, ο Γιάννης Στάνκογλου για τη σχέση του με τη θάλασσα και πόσο τον ηρεμεί και τέλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιβεβαιώνει τη φήμη ότι οι επιτυχημένοι Chefs αγαπούν να παραγγέλνουν στο σπίτι.

Συντονιστείτε στο @Ouzo12.gr για να απολαύσετε τη νέα ταινία του, αλλά και το λαχταριστό οδοιπορικό με τη Δέσποινα Βανδή.