Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για τον Απρίλιο;

Στραφείτε στο μέλλον με διάθεση για ανανέωση και αλλαγή. Οι κινήσεις των πλανητών και οι προβλέψεις για τον Απρίλιο του 2020. Από τη Χρυσάνθη Καλογέρη

Photo by Josh Rangel on Unsplash

Ζούµε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Αν και είχαµε προβλέψει τη δυσκολία του Μαρτίου, δεν είχαµε φανταστεί το ακριβές σενάριο που θα ακολουθούσε. ∆ιανύσαµε τον δυσκολότερο µήνα της χρονιάς και ο Απρίλιος σαφώς θα είναι καλύτερος, µε προοπτικές, χωρίς βέβαια να παραβλέπουµε τις δυσκολίες, κυρίως στο πρώτο µέρος του. Ο µήνας ξεκινάει µε κάποιες δυσκολίες και ο φόβος µάς κυριεύει, όσο και να θέλουµε να τον ελέγξουµε. Συνεχίζουµε να τηρούµε αυστηρά όλες τις οδηγίες που αφορούν την πρόληψη της υγείας µας, και µέχρι το πρώτο µισό του µήνα θα έχουν φανεί οι πραγµατικές διαστάσεις της κατάστασης που βιώνουµε.

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού έως τις 20/04, χρωµατίζοντας το πλανητικό σκηνικό µε ενθουσιασµό, τόλµη, θάρρος, δύναµη, αλλά και βιασύνη και ανυποµονησία. Από τις 20/04 θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, προτρέποντάς µας να αναζητήσουµε την ασφάλεια που πιθανότατα δεν θα βρούµε.

Ο Ερµής θα συνεχίσει να βρίσκεται στους Ιχθύες έως τις 11/04, τονίζοντας το πρόβληµα υγείας που µας απασχολεί, αλλά συγχρόνως κάνοντας και τη φαντασία µας να καλπάζει. Εµείς οφείλουµε να τη διοχετεύσουµε στις σωστές δραστηριότητες, προκειµένου να µην αφήσουµε χώρο στην παραπληροφόρηση που οδηγεί στη σύγχυση. Κρατήστε µικρό καλάθι αυτή την περίοδο – και κυρίως γύρω στις 04/04. Ο Ερµής θα κινείται στο ζώδιο του Κριού από 12/04 έως 27/04, κάνοντάς µας πιο ανήσυχους και νευρικούς, κάτι που είναι λογικό µε τις δεδοµένες συνθήκες. Ωστόσο, καλό θα ήταν να εκµεταλλευτούµε τη δηµιουργική σκέψη της συγκεκριµένης περιόδου για νέα σχέδια και νέες ιδέες, καθώς είµαστε ένα βήµα πριν από τους κανονικούς ρυθµούς, για να µην πω ότι µπαίνουµε ήδη σε αυτούς. Μετά τις 27/04 ο Ερµής περνάει στον Ταύρο, φέρνοντας κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία και µια άρνηση να προσαρµοστούµε στην υπάρχουσα καθηµερινότητα.

Από τις 04/04, η Αφροδίτη στους ∆ιδύµους κάνει πιο ανάλαφρη την κατάσταση και, επιτέλους, δεν εστιάζουµε µόνο στην κουζίνα και στο ψυγείο, που ήταν οι κύριες ασχολίες µας όντας κλεισµένοι µέσα, αφού βρίσκουµε και διάθεση για φλερτ και έρωτα. Φωτιά θα πάρουν Facebook, Messenger, Instagram κ.λπ. Εξάλλου, η αρµονική της όψη µε τον Άρη θα αυξήσει τον ερωτισµό τις ηµέρες εκείνες, ευνοώντας ιδιαίτερα ∆ίδυµους, Υδροχόους και Ζυγούς των πρώτων ηµερών. Αρκετοί από εσάς θα συσφίξετε τις σχέσεις σας, θα δώσετε µια υπόσχεση και οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε µια σοβαρή γνωριµία. Η σύνοδος του ∆ία µε τον Πλούτωνα και η Αφροδίτη στον Ταύρο στις αρχές του µήνα δηµιουργούν συνθήκες για αύξηση κερδών. Εσείς οι ενδιαφερόµενοι κάντε γρήγορες κινήσεις, όχι όµως µακροπρόθεσµες, διότι οι καταστάσεις είναι ρευστές.

Ο Κρόνος έχει µόλις πατήσει το πόδι του στο ζώδιο του Υδροχόου και θα µείνει εκεί σε πρώτη φάση έως τις 17/07, στηρίζοντας τα σχέδια και τους κόπους των ∆ιδύµων και των Ζυγών, βάζοντας µπροστά σε ευθύνες και λήψεις αποφάσεων τους Υδροχόους, και σε δυσκολίες και δοκιµασίες Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς – κυρίως όσους είναι γεννηµένοι τις τρεις πρώτες µέρες των συγκεκριµένων ζωδίων.

Στις 08/04, µε την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού, οι σχέσεις δοκιµάζονται και η υγεία µας συνεχίζει να απαιτεί την προσοχή µας. Με αυτή την Πανσέληνο θα έχουµε πλήρη εικόνα σχετικά µε το θέµα του κορονοϊού και ίσως βιώσουµε µια δύσκολη περίοδο. Με τη Νέα Σελήνη στις 23/04 στο ζώδιο του Ταύρου οι καταστάσεις αλλάζουν πλέον και είµαστε στην αφετηρία για να βρούµε τους ρυθµούς µας. Ωστόσο, η ένταση, οι συγκρούσεις, η επαναστατικότητα και η επιθυµία για ελευθερία θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της, χωρίς να λείπουν τα βίαια γεγονότα.

 

Κριός 21.03 – 20.04

Η δράση και οι ενέργειές σας βρίσκουν στήριξη -ειδικά για εσάς που είστε γεννηµένοι το πρώτο δεκαήµερο του ζωδίου-, αρκεί να αποφύγετε υπερβολές στη συµπεριφορά σας. Η Πανσέληνος στις 08/04 σας φέρνει αντιµέτωπους µε σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες δοκιµάζονται, καθώς και µε τα επαγγελµατικά σας, ενώ η δίψα σας για κέρδος µπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασµένες κινήσεις.

TIP Προσέξτε την υγεία σας και ενεργήστε µε ωριµότητα.

 

Ταύρος 21.04 – 20.05

Η επιθυµία σας να σπάσετε τις αλυσίδες και η ανάγκη σας να νιώσετε ελεύθεροι θα είναι ακόµη πιο έντονες, δηµιουργώντας κάποιες φορές εκρηκτικές καταστάσεις. Η κοινωνικότητά σας θα είναι στα ύψη και τα επαγγελµατικά θα µονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας. Η Νέα Σελήνη στις 23/04 οδηγεί σε ξεκινήµατα µέσα από ριζικές αλλαγές, ενώ δεν θα λείψουν και οι εντάσεις και οι συγκρούσεις, επηρεάζοντας κυρίως εσάς τους γεννηµένους το πρώτο δεκαήµερο.

TIP Ελέγξτε το στρες και τη συµπεριφορά σας.

 

∆ίδυµοι 21.05 – 21.06

Ευχάριστος ο Απρίλιος για εσάς και κυρίως για τη συναισθηµατική σας ζωή. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ανεβάζει τη διάθεσή σας για φλερτ και µε την κοινωνικότητά σας στα ύψη αυξάνονται αισθητά οι πιθανότητες για µια γνωριµία και µια συνάντηση µε τον έρωτα. Συγχρόνως, είναι καιρός να προωθήσετε τα επαγγελµατικά σας σχέδια, που αυτήν τη φορά µπορούν να πάρουν σάρκα και οστά, κυρίως για εσάς τους γεννηµένους τις πρώτες µέρες του ζωδίου.

TIP Νέες προοπτικές, που φαίνεται να έχουν γερά θεµέλια, διαγράφονται για εσάς.

 

Καρκίνος 22.06 – 22.07

Έως τις 19/04 σας απασχολούν έντονα τα επαγγελµατικά σας και µε την Πανσέληνο στις 08/04 θα βρεθείτε αντιµέτωποι και µε προβλήµατα στο οικογενειακό σας περιβάλλον που µπορεί να είχατε παραµελήσει. Τα πράγµατα δεν θα είναι τόσο απλά, γι’ αυτό φροντίστε για την επιθυµητή ισορροπία, χωρίς να διστάσετε να πάρετε τις αποφάσεις που πρέπει. Στον συναισθηµατικό τοµέα τα πράγµατα είναι αντιφατικά, αλλά όπως και να ’χει, ανοίξτε την καρδιά σας σε άτοµα που είναι δίπλα σας.

TIP Μην αφήνετε τον εαυτό σας να αποσταθεροποιηθεί.

 

Λέων 23.07 – 23.08

Εσείς οι γεννηµένοι του πρώτου δεκαηµέρου θα έρθετε αντιµέτωποι µε συγκρούσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες, ενώ αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε σε οριστικές αλλαγές στον επαγγελµατικό τοµέα. Να θυµάστε ότι απαιτούνται προσπάθειες για την εξέλιξή σας και αν θέλετε να διατηρήσετε τις υπάρχουσες συνθήκες χρειάζεται προσαρµοστικότητα. Τα απρόβλεπτα είναι πολύ πιθανά. Η Νέα Σελήνη στις 23/04 θα σας φέρει νέα ξεκινήµατα, σε κάποιες περιπτώσεις µέσα από αναγκαστικές αλλαγές.

TIP Καθορίστε τους µακροπρόθεσµους στόχους σας.

 

Παρθένος 24.08 – 22.09

Έως τις 19/04 η επιθυµία για ενδοσκόπηση και η έλξη για το µυστήριο της ζωής σάς κυριεύουν, κάνοντάς σας σιωπηλούς αλλά και διαισθητικούς. Εκτιµήστε τα µικρά πράγµατα της ζωής, φροντίστε την υγεία σας και αποφύγετε την εξάντληση. Με τη Νέα Σελήνη στις 23/04 οι γεννηµένοι του πρώτου δεκαηµέρου θα προβείτε σε νέα ξεκινήµατα, ολοκληρώνοντας τις αλλαγές που έχετε προγραµµατίσει.

TIP Ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελµατικά, µε οφέλη στα οικονοµικά.

 

Ζυγός 23.09 – 22.10

Επικεντρωθείτε στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, κυρίως έως τις 19/04, οπότε και δεν θα λείπουν οι ευκαιρίες αλλά ούτε και οι εντάσεις. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, στις 08/04, θα δυσκολέψει κάπως την κατάσταση, αλλά θα δώσει και λύσεις. Θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις και οι συγκυρίες θα σας οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση. Αυτός ο µήνας ανταποκρίνεται στις συναισθηµατικές σας ανάγκες, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ζείτε όµορφες στιγµές δίπλα στους αγαπηµένους σας. Στη σταθεροποίηση µιας ιστορίας αγάπης θα προχωρήσετε εσείς των πρώτων ηµερών. Όσο για εσάς τους ελεύθερους, µια όµορφη γνωριµία σας περιµένει.

TIP ∆ώστε µορφή στα σχέδια και στις επιθυµίες σας.

 

Σκορπιός 23.10 – 22.11

Το σπίτι και η οικογένεια απαιτούν ορισµένες αναπροσαρµογές και θα χρειαστεί να διαχειριστείτε σωστά την πραγµατικότητα που θα δηµιουργηθεί. Γεγονότα και καταστάσεις ταράσσουν κυρίως εσάς τους γεννηµένους του πρώτου δεκαήµερου του ζωδίου, φέρνοντας ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν φοβάστε τίποτα και µάλιστα προτιµάτε τις αλλαγές που επιλέγετε. Όσο για εσάς τους ελεύθερους, το Σύµπαν συνωµοτεί για όµορφες και δυνατές ευκαιρίες προς το τέλος του µήνα.

TIP Ανοίξτε την πόρτα στην τρυφερότητα.

 

Τοξότης 23.11 – 21.12

Προνοµιούχοι θα νιώσετε αυτό τον µήνα, καθώς ο έρωτας και η συναισθηµατική σας ζωή σάς προσφέρουν χαρούµενες στιγµές. Ένας νέος κύκλος ξεκινάει στον επαγγελµατικό τοµέα, καθώς θέλετε να εκφράσετε την πρωτοτυπία και την ανεξαρτησία σας, αλλά τίποτα δεν θα είναι εύκολο αν δεν είστε υποµονετικοί. Βέβαια, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε ένα έργο για το οποίο µέχρι τώρα δεν ήσασταν σίγουροι ή αισιόδοξοι, εισπράττοντας τις ευχαριστίες και τις οικονοµικές απολαβές.

TIP Το πλανητικό σκηνικό σάς βοηθάει, αρκεί να κάνετε τις σωστές κινήσεις αποφεύγοντας τις υπερβολές και την απροσεξία.

 

Αιγόκερως 22.12 – 20.01

Ένας ιδιαίτερα φορτωµένος µήνας είναι για εσάς ο Απρίλιος, ζητώντας σας να επικεντρωθείτε στα οικονοµικά ζητήµατα και στα οικογενειακά θέµατα που µπορεί να προκύψουν, κυρίως µε την Πανσέληνο στις 08/04. Η συναισθηµατική σας ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον µετά τις 19/04, και από τις 23/04 οι ξαφνικές συναντήσεις και ο έρωτας θα σας εκπλήξουν όµορφα.

TIP Σταθερότητα και ισορροπία απαιτoύνται στον οικονοµικό τοµέα, ενώ οι πιθανότητες για ξαφνική αύξηση κερδών είναι πολλές.

 

Yδροχόος 21.01 – 19.02

Το πέρασµα του Κρόνου στο ζώδιό σας σηµατοδοτεί µια νέα εποχή για εσάς. Ήρθε η στιγµή να αναλάβετε τις ευθύνες, σε πρώτη φάση εσείς οι γεννηµένοι τις πρώτες µέρες του ζωδίου και για την ώρα έως τις 17/07. Ωστόσο, µε την παρουσία και του Άρη στο ζώδιό σας, µόνο ησυχία δεν θα µπορείτε να έχετε. Μπροστά σε αλλαγές µε προοπτικές βρίσκεστε εσείς του πρώτου δεκαηµέρου – φροντίστε να κάνετε τις σωστές επιλογές. Η συναισθηµατική ζωή και η ευχάριστη επικοινωνία θα σας βοηθήσουν στις δυσκολίες που µπορεί να συναντήσετε.   

TIP Ζυγίστε τα λόγια και σκεφτείτε τις πράξεις.

 

Ιχθύες 20.02 – 20.03

Αυτός ο µήνας είναι ενδοσκοπικός, αλλά και πολύ διαισθητικός. Ωστόσο, επικεντρωθείτε στον οικονοµικό τοµέα, ο οποίος θα σας απασχολήσει έντονα έως τις 19/04 και µε έµφαση στις 08/04, οπότε, παρά τα θέµατα που θα προκύψουν, εσείς θα καταφέρετε να αυξήσετε τα κέρδη σας. Έως τις 11/04 η επικοινωνία ενισχύεται βοηθώντας στην ολοκλήρωση των έργων σας. Θα βρίσκεστε µπροστά σε πολλές επιλογές που θα είναι σηµαντικές για εσάς και οφείλετε να πάρετε τουλάχιστον µία, σχετικά µε κάποιες υποχρεώσεις προς άτοµο της οικογένειάς σας. Στον συναισθηµατικό τοµέα, αυτό τον µήνα θα ζήσετε µια παράνοµη ή περίπλοκη ιστορία αγάπης.

TIP  Φροντίστε για τη σχέση µε τον εαυτό σας. Εκεί βρίσκονται τα θεµέλια για όλα τα υπόλοιπα.

 

* Επικοινωνήστε με τη Χρυσάνθη Καλογέρη μέσω email, στέλνοντας μήνυμα στο xrisanthikalogeri@hotmail.com

leave a reply

Your Review