Η νέα συλλογή της DKNY, τιμά τη Νέα Υόρκη

H νέα καμπάνια εμπνέεται από τα τοπικά στέκια που μόνο οι locals γνωρίζουν, στέκια που αποτελούν συνώνυμο της πόλης και έχουν διαμορφώσει το κοινό τους με τα χρόνια. Είτε είσαι από εκείνους που κάνουν μία στάση για να απολαύσουν πίτσα στο κέντρο, είτε από εκείνους τους πιο δραστήριους, που επιλέγουν skateboard στο Flushing Meadows Coronapark, η DKNY μας καλεί μέσα από τη νέα της συλλογή να αγκαλιάσουμε την αυθόρμητη φύση της αστικής ζωής με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Ένα εκλεκτικό καστ ταλέντων αποτελούν τους πρωταγωνιστέςαυτής της νέας «IF YOU KNOW YOU KNOW» καμπάνιας όπως: το μοντέλο Devon Lee Carlson, ηκαλλιτέχνης και μουσικός Annahstasia Enuke και ο TikTok star Cameron Porras. Οι τρεις πρωταγωνιστές φωτογραφήθηκαν από τον Dan Martensen σε styling του Αlastair Μckimm, δημιουργώντας εικόνες που αναδεικνύουν την αστείρευτη ενέργεια της Νέας Υόρκης: από το Bronx στα γήπεδα μπάσκετ της West 4thStreet. Μέρη σαν και αυτά, αποτελούν την καρδιά της πόλης, δείχνοντας την ταυτότητα της Νέας Υόρκης.

Τα βασικά κομμάτια της συλλογής περιλαμβάνουν outerwear εμπνευσμένα από την athleisure αισθητική, ελαφριά πλεκτά και casual κουστούμια. Όπως κάθε σεζόν, είναι διαθέσιμα στην χαρακτηριστική ασπρόμαυρη χρωματική παλέτα του Οίκου, με πολύχρωμες προσθήκες στις αποχρώσεις του σομόν, του μπεζ, του λαμπερού πορτοκαλί και του κίτρινου.

Η νέα συλλογή «μιλά» όχι μόνο στους New Yorkers αλλά σε όλους. Χρησιμοποιώντας το hashtag #IFEELDKNY το brand ξυπνά το κομμάτι μέσα μας που ξέρει ότι μια ήσυχη βραδιά μπορεί να μετατραπεί στην πιο τρελή νύχτα της ζωής μας, εάν αφεθούμε στα πραγματικά μας συναισθήματα.

Η Νέα Υόρκη είναι για όλους –αρκεί να τη ζήσουμε στο έπακρο!

Η συλλογή της DKNY είναι διαθέσιμη στο DKNY Store (211-1088122) στον ισόγειο χώρο του Golden Hall, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

 

 

leave a reply

Your Review