Η Nuxe παρουσίασε την ανανεωμένη σειρά Nuxuriance Ultra σε ένα ιδιαίτερο lunch στο MAKRIS ATHENS.

H εταιρία NUXE, με αφορμή το επαναλανσάρισμα  αντιγηραντικής σειράς της NUXURIANCE ULTRA υποδέχτηκε ανθρώπους των media και influencers σε ένα συναρπαστικό γεύμα στο talk of the Town εστιατόριο MAKRIS Athens.

Ένα κάλεσμα αφιερωμένο στην αγάπη της NUXE για την φύση και τα αγνά συστατικάπου προέρχονται από αυτή, και άμεσα συνδυασμένο με την τεχνολογία που προσφέρει η δύναμη της φύσης.

ΑΝΘΗ ΑΒΡΑΜΕΑ – ΕΒΕΛΥΝ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ – ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΑΡΙΝΑ ΠΙΤΣΟΥ NUXE BRAND MANAGER – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ

Ο chef Patron Πέτρος Δήμας, εμπνευσμένος από την σύνδεση της NUXE με την φύση, ταξίδεψε τις καλεσμένες, σε έναν “Περίπατο στο Δάσος”, δενόντας τους τα μάτια και έπειτα αποκαλύπτοντας ένα εντυπωσιακό Art de la Table βγαλμένο από την ομορφία των ελληνικών δασών. Το γαστρονομικό ταξίδι αυτό ητάν γεμάτο από ιδιαίτερα αρώματα και υφές.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ – ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ – ΜΑΡΙΝΑ ΠΙΤΣΟΥ – ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΑΓΓΕΤΑ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΑΓΓΕΤΑ NUXE PRODUCT SPECIALIST – ΙΣΜΗΝΗ ΠΑΠΑΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΑΡΙΝΑ ΠΙΤΣΟΥ NUXE BRAND MANAGER

Oικοδέσποινες της ημέρας η Μαρίνα Πίτσου, Brand Manager της Nuxe &η Eυγενία Τσαγγέτα Product Specialist, ενημέρωσαν τις καλεσμένες σχετικά με την τεχνολογία και τις συνθέσεις τις σειράς NUXURIANCE ULTRA.

Τα προιόντα NUXE διανέμονται στην ελληνική αγορά από την εταιρία INNOVIS PHARMA και διατίθονται στα συνεργαζόμενα φαρμακεία και καταστήματα HONDOS CENTER.

ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν προσωπικότητες, δημοσιογράφοι και social influencers. Μεταξύ τους παρευρέθηκαν οι: Έλενα Χριστοπούλου, Κατερίνα Καραβάτου, Δωροθέα Μερκούρη, Έβελυν Καζαντζόγλου, Δέσποινα Καμπούρη, Φαίη Μπέη, Χριστίνα Κοντοβά, Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, Φωτεινή Πετρόγιαννη, Νίκη Θωμοπούλου, Δώρα Κατσικογιάννη κ.α.