Η Tommy Hilfiger συστήνει τη συλλογή Tommy Jeans Denim Progressed Baggy Jeans και Street Styles για την Άνοιξη του ’23

Βασισμένο στους ιστορικούς δεσμούς με το hip-hop, το 'Denim Progressed' παρουσιάζει μια νέα προσέγγιση στο street wear μαζί με μια καμπάνια εμπνευσμένη από τη Νέα Υόρκη

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει με μεγάλο ενθουσιασμό την έναρξη του επόμενου κεφαλαίου του Denim Progressed, της πλατφόρμας TOMMY JEANS που παίρνει θέση υπέρ του προοδευτικού denim. Ξεκινώντας από τονΦεβρουάριο του 2023, το brand διατηρεί ζωντανές τις hip-hop ρίζες του και το denim στον πυρήνα του, παρουσιάζοντας baggy jeans και σύγχρονο street wear.

Οι φαρδιές γραμμές, η Νέα Υόρκη και το hip-hop ήταν πάντα συνυφασμένες με την ιστορία της TOMMY JEANS. Αυτοί οι μακροχρόνιοι δεσμοί αγκαλιάζονται σε μια συλλογή με προοδευτικά denim και street styles. Οι απροσδόκητες σχεδιαστικές ανατροπές και οι σύγχρονες φαρδιές αναλογίες κάνουν ένα statementστη σύγχρονη αυτοέκφραση – καθώς το brand συνεχίζει να προωθεί αυτό που είναι το επόμενο βήμα.

Must-have κομμάτια αποτελούν το τζιν Aiden για τους άνδρες και το κόψιμο Daisy για τις γυναίκες. Το Aiden διαθέτει oversized εφαρμογή και drop crotch, ενώ το Daisyστέκεται  χαμηλά στους γοφούς με baggy leg , δίνοντας μια σύγχρονη εκδοχή στην prep κληρονομιά της TOMMY JEANS. Είτε με φαρδιά γραμμή, είτε με το εμβληματικό straight leg, είτε με micro skirt είτε με oversized bomber, η ευρύτερη γκάμα denim συνεχίζει να διαδραματίζεικεντρικό ρόλο παρέχοντας στους καταναλωτές τα εργαλεία για να εκφράζονται. Το denim υποστηρίζεται από το statement -making Chicago wind breaker, τα τολμηρά ριγέ μπλουζάκια, τα εμπνευσμένα από το skates horts και μπλουζάκια, καθώς και τα λαμπερά bombers και πουλόβερ.

Η καμπάνια διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη και αποτυπώνει τον παλμό της πόλης: ενεργητικό πνεύμα αναμεμειγμένο με το χαρακτηριστικό street vibe. Φωτογραφημένα μέσα από έναν σύγχρονο φακό, τα αντικείμενα παρουσιάζονται σε natives της Νέας Υόρκης, αναδεικνύοντας τη σύγκρουση του 90’sprep με το hip-hop στυλ του σήμερα. Οι φωτογραφίες του Nickvan Tiem και το video της καμπάνιας του Ben Fitzgerald έχουν απαθανατιστεί σε γήπεδα μπάσκετ, skate parks, laundromats, συγκροτήματα διαμερισμάτων και μπροστά από καταστήματα ψιλικών – όλα σεμέρη συνώνυμα της Νέας Υόρκης.

Το Denim Progressed θα είναι διαθέσιμο στο tommy.com , στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης από τις 21 Φεβρουαρίου 2023.

Επισκεφθείτε τα social media channels @TommyJeans και #TommyJeans για να γίνετε μέλη της κοινότητας TOMMY JEANS – ενός ψηφιακού προορισμού που συνδυάζει μουσική, street wear και κουλτούρα.

leave a reply

Your Review