Η Luz Casal έρχεται στην Αθήνα για δυο ξεχωριστές συναυλίες στο Christmas Theater

Η πιο αισθησιακή φωνή της Μεσογείου,με τη συμμετοχή της συμφωνικής ορχήστρας Athens Philharmonia Pop Orchestra, τραγουδάει για το πάθος, τον έρωτα και τη ζωή.

H μεγάλη ντίβα της Ιβηρικής, η ανεπανάληπτη Luz Casal, με μια εντυπωσιακή ορχήστρα σπουδαίων μουσικών αλλά και με τη συμμετοχή της δική μας Athens Philharmonia Pop Orchestra,έρχεται στην Αθήνα για δυο μοναδικές συναυλίες, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαρτίου στο CHRISTMAS THEATER.

Δύο μελωδικές βραδιές , με τα θρυλικά πλέον «Piensaenmi», «Un ΑnodeAmor»,«Nomeimportanada», «Historiadeun Amor» και όλες τις μεγάλες επιτυχίες που τόσο αγάπησε το ελληνικό κοινό, σ’ ένα ονειρικά μελωδικό οδοιπορικό με την χαρακτηριστική, λυρική φωνή της Luz Casal σε μια μαγική συναυλία που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια με τον χαρακτηριστικό προσωπικό και λυρικό της τρόπο, τραγουδά για τον οικουμενικό έρωτα, το καθολικό πάθος, για την ίδια τη ζωή! Η LuzCasal, η «μούσα του Almodóvar» όπως την αποκαλούν διεθνώς, με μια φωνή γεμάτη ένταση και εκφραστικότητα, ιδιαίτερη σαν τη θάλασσα, πότε ήρεμη και γαλήνια και πότε σπαρακτικά θυμωμένη, πάντα όμως σαγηνευτική, κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ το 1982 γνωρίζοντας αμέσως την παγκόσμια καταξίωση.

Η συμμετοχή της στα soundtracks των ταινιών του μεγάλου Ισπανού σκηνοθέτη ήταν αυτή που εκτίναξε στα ύψη τη δημοτικότητά της. Έτσι  ανανεώνει το ραντεβού της με τους Έλληνες φίλους της, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαρτίου, στη φιλόξενη σκηνή του CHRISTMAS THEATER.

Πληροφορίες: 210 7258510, 211 7701700 | www.lavris.gr

Προπώληση εισιτηρίων: 211 7701700, www.viva.gr,www.ct.gr

leave a reply

Your Review