Επιτέλους έχουμε τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο “Depp v. Heard”

Από τη δικαστική αίθουσα, στην τηλεόράση μας. Πρεμιέρα στις 16 Αυγούστου.

Toν περασμένο χρόνο, αποτέλεσαν τους πρωταγωνιστές ενός ριάλιτι ξεκατινιάσματος, live από τις δικαστικές αίθουσες. Λεπτομέρειες από τη ζωή τους που ανάθεμα κι αν ήθελε κάποιος στ’ αλήθεια να ξέρει και μια αγάπη (;) που έληξε με αλληλοπροσβολές και πληροφορίες που συνήθως δεν βγαίνουν από την πόρτα ενός σπιτιού. Η δικαστική τους διαμάχη έγινε φυσικά πολλές φορές πρωτοσέλιδο, μοσχοπούλησε στον διεθνή Τύπου, γέμισε κάμποσες ώρες τηλεοπτικού αέρα.

Αυτό ακριβώς είναι και το θέμα της νέας μίνι σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix, ένα χρόνο μετά τη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του δικαστηρίου. Η νέα παραγωγή θα λέγεται “Depp v. Heard” και θα χωριστεί σε τρία επεισόδια και σκιαγραφώντας το χρονικό της δικαστικής διαμάχης που απασχόλησε τα διεθνή μέσα.

Στην περιγραφή του Netflix αναγράφεται: «Προβάλλοντας και τις δύο μαρτυρίες δίπλα-δίπλα για πρώτη φορά, αυτή η σειρά εξερευνά αυτό το παγκόσμιο γεγονός των μέσων ενημέρωσης, αμφισβητώντας τη φύση της αλήθειας και τον ρόλο που διαδραματίζει στη σύγχρονη κοινωνία μας».

Το “Depp v. Heard” σκηνοθετείται από την Emma Cooper, η οποία είχε αναλάβει για λογαριασμό του Netflix και το “The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes”.Σύμφωνα με ένα άρθρο του Tudum το οποίο παρουσιάζει τις νέες σειρές και ντοκιμαντέρ του Netflix, το “Depp v. Heard” έχει «στόχο να παρουσιάσει μια ουδέτερη επισκόπηση του τι συμβαίνει όταν το δικαστήριο της κοινής γνώμης αρχίζει να επισκιάζει την πραγματικότητα».