Η Triumph & η Δούκισσα Νομικού, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας «ανεβάσουν» – Nέο Lift Smart

Η Δούκισσα Νομικού, γίνεται για άλλη μια φορά το πρόσωπο της Triumph και πρωταγωνιστεί στο λανσάρισμα για το νέο μας σουτιέν Lift Smart, σε μία άκρως fashion oriented καμπάνια που αναμένεται να συζητηθεί.

To Lift Smartδεν είναι όμως ένα συνηθισμένο σουτιέν. Είναι ητελευταία καινοτομία στην οικογένεια των Smart εσωρούχων. Ένα δώρο υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας, πουήρθε για να…σας ανεβάσει. Όπως λέει και το όνομά του, «Lift Smart», έρχεται για να δώσει ένα φυσικό εφέ ανόρθωσης στο μπούστο, δημιουργώντας έτσι μια κομψή και κολακευτική σιλουέτα.

Έναακαταμάχητο σουτιέν, που συνδυάζει την απαράμιλλη άνεση και την τέλεια στήριξη, με τον αισθησιασμό και την διαισθητική ανόρθωση.Σχεδιασμένο με υψηλή τεχνολογία, για να αγκαλιάζει και να προσαρμόζεται σε κάθε γυναικείο σώμα,όσο κι αν αυτό μπορεί να αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη.

Φτιαγμένο με μια μοναδική δαντέλα, χωρίς ραφές, που μιμείται τις γυναικείες καμπύλες, το Lift Smart κάνει το δικό του τολμηρό ντεμπούτο ως η πρώτηδιακοσμητική σειρά μαςστη Smart συλλογή, με τη Δούκισσα να γίνεται η ιδανική ambassadorπου θα το συστήσει στο γυναικείο κοινό.

Η νέα συλλογή βρίσκεται ήδη στα καταστήματα καθώς και στο triumpheshop.gr, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα επιλογών, που καταφέρνει να «κουμπώσει» και να προσαρμοστεί διαισθητικά σε κάθε ανάγκη και περίσταση.