Η Vilebrequin παρουσιάζει τη συλλογή εμπνευσμένη από την Ελλάδα

Μία premium σειρά που εμπνέεται από τη Μυκονιάτικη κουλτούρα

Ο γαλλικός οίκος Vilebrequin και οι σχεδιαστές του από το Saint Tropez δημιούργησαν τη Limited Edition συλλογή Vilebrequin x Greece, εμπνευσμένη από το ελληνικό καλοκαίρι και τις ομορφιές των ελληνικών νησιών.

Τα prints αποτελούνται από το ελληνικό στοιχείο και η βασική συλλογή για όλη την οικογένεια είναι το γνωστό “GreekEye”. Ειδικά για τη Μύκονο σχεδιάστηκε μία premium σειρά που εμπνέεται από τη Μυκονιάτικη κουλτούρα.

Από τα σχέδια δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γνωστοί ανεμόμυλοι και τα σπίτια σε άσπρο-μπλε τόνουςόπως και ο πελεκάνος. Επιπλέον, η συλλογή Vilebrequin x Nammos αποτελείται από δημιουργίες με λεπτομέρειες κεντημένες στο χέρι, δουλεμένες από τους καλύτερους τεχνίτες σε εξειδικευμένα ατελιέ.

 

Όλα τα μαγιό σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από τα πιο ποιοτικά υλικά, εστιάζοντας στις ανακυκλώσιμες ίνες που προέρχονται από συσκευασίες που ανασύρονται από τους ωκεανούς κατά τους καθαρισμούς τους από το Vilebrequin foundation.

Ανακαλύψτε τη Greece Limited Edition συλλογή στη πλησιέστερη σας Boutique σε ένα από τα παρακάτω σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Vilebrequin Boutique Γλυφάδα, Αγγέλου Μεταξά 24

Vilebrequin King George ΒασιλέωςΓεωργίου 3, Πλ. Συντάγματος.

Vilebrequin Boutique Golden Hall, Λεωφ.Κηφισίας 37Α – 1οςόροφος

Vilebrequin ΑεροδρόμιοΕλευθέριοςΒενιζέλος, Σπάτα

Vilebrequin Kifissia, Κυριαζή&Αλωνίων 30

Vilebrequin Nammos Village, ΨαρούΜύκονος

Vilebrequin Sani Resort, ΚασσάνδραΧαλκιδικής

Vilebrequin Santorini, Nikki Beach Santorini

Vilebrequin Costa Navarino, ΓιάλοβαΜεσσηνία

Vilebrequin Cyprus, Georgiou ‘A 117-124, Limassol