Το ανανεωμένο τριώροφο νεοκλασικό κτήριο του Τσίλλερ, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να φιλοξενήσει τον οίκο VENETIAVILDIRIDIS.

H ιστορία της οικογένειας Vildiridis με την υψηλή κοσμηματοποιία ξεκίνησε πριν από 120 χρόνια και μετράει 4 γενιές. Το πρώτο κατάστημα του οίκου στην Αθήνα ήταν το νεοκλασικό κτήριο του Τσίλλερ που άνοιξε τις πόρτες του το 1989 αλλά παρέμενε κλειστό τα τελευταία 10 χρόνια για να ανακαινιστεί πλήρως από το μεγάλο αρχιτεκτονικό γραφείο της Ιταλίας D design.

Το όνομα Vildiridis είναι συνυφασμένο με την ποιότητα, την κομψότητα, τον επαγγελματισμό, την δημιουργικότητα αλλά και τις high end συνεργασίες, όπως αυτές με κορυφαίους designers SUTRA, AMRAPALI, MARIANI, CRIVELLI, VERDI, DAMASO και fashion brands όπως ΒΕΑ BONGIASCA, NETALI NISSIM, VALENTINA FERRAGNI, CHIARA FERRAGNI, GUCCI.

Ανάμεσα στις συνεργασίες ξεχωρίζει αυτή με τον οίκο WILLIAM GOLDBERG ο οποίος έχει εφεύρει την δική του κοπή διαμαντιών ASHOKA, μια κοπή που θυμίζει το γνωστό emerald cut αλλάέχει την λάμψη ενός στρογγυλού brilliant cut καιμοιράζεται τις αξίες της υψηλής αισθητικής και της πολυτέλειας που ο οίκος Vildiridis πρεσβεύει.

Αυτόν τον χειμώνα, το μοναδικό κτίριο της οδού Βουκουρεστίου ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να φιλοξενήσει τις υπέροχες πολυτελείς δημιουργίες του οίκου. Μια βόλτα πριν τις γιορτές θα σε πείσει για την υψηλή αισθητική που πρεσβεύει το brand.

venetiavildiridis.com/en