Η Υβόννη Μπόσνιακ αποκαλύπτει: Η πρώτη συνταρακτική εμπειρία της στην Ελλάδα και η γνωριμία με τον Αντώνη Ρέμο

Καλεσμένη στο Dot. του Σαββάτου βρέθηκε η Υβόννη Μπόσνιακ , η οποία μεταξυ άλλων μίλησε και για την πρώτη σοκαριστική εμπειρία που είχε στην Ελλάδα, το 2006 ως μοντέλο με το πρακτορείο της από τη Γερμανία.

Για την πρώτη εκείνη σημαδιακή φορά μίλησε στη Νάνσυ και τον Θανάση. “ Έχω μια πολύ άσχημη εμπειρία, δεν το ξέρει κάνένας. Πρώτη φορά στην Ελλάδα ήρθα ως μοντέλο. Είχα κλείσει δύο δουλειές και μετά ήταν να ξαναφύγω. Πήρα την πρώτη πτήση , έξι το πρωί και κατευθείαν από το αεροδρόμιο πήγα στο στούντιο. Έντεκα το βράδυ μου λένε να πάρω ταξί απ’ έξω για να φύγω. Δεν το έχουμε συνηθίσει αυτό τα μοντέλα, αυτό γίνεται μόνο στην Ελλάδα. Έχω μια μικρή τσάντα, παίρνω ένα ταξί και κάθομαι μπροστά. Δε μιλούσα ούτε μια λέξη ελληνικά, ούτε ο οδηγός αγγλικά. Και του λέω ότι θέλω ένα περίπτερο να πάρω κάτι. Κατεβαίνω από το ταξί, πάω να πιάσω την τσάντα, μου δίνει μια μπουνιά, κλείνει την πόρτα, μου σπάει τα δύο δάχτυλα κι έμεινα χωρίς τίποτα”. 

Η Υβοννή βέβαια αναφέρθηκε και στην γνωριμία της με τον Αντώνη Ρέμο. Το 2010 γνωρίστηκαν, όπως τα περισσότερα ζευγάρια, ανέφερε. “Μια φίλη μου είπε να βγούμε έξω, ήταν ερωτευμένη με έναν φίλο του Αντώνη, ήμασταν σε μια παρέα και υπήρχε μια φοβερή χημεία”, δήλωσε. Η ίδια δηλώνει ακόμα καψούρα με τον Αντώνη, ενώ λάμπει από ευτυχία κάθε φορά που μιλάει για την κόρη τους, Ελένη. “Πριν την κόρη μου υπήρχα, τώρα ζω”, είπε.

leave a reply

Your Review