Ο Χρήστος Πλαΐνης παραδέχεται λάθη στις σχέσεις του παρελθόντος

Άκρως αποκαλυπτικός ο καλεσμένος στο Dot. της Κυριακής

Στον καναπέ του Dot. κάθισε ο Χρήστος Πλαΐνης την Κυριακή, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός που τον απολαμβάνουμε στην τηλεοπτική σειρά ‘Άγριες Μέλισσες” του Ant1 ήταν άκρως αποκαλυπτικός και μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδιά και τη γυναίκα του. Δε δίστασε μάλιστα να παραδεχτεί και λάθη του παρελθόντος.

Με μια κόρη 4 ετών και έναν γιό 11, ο Χρήστος Πλαΐνης έλαμψε από χαρά όταν η συζήτηση έφτασε στα παιδιά του. Αναφερόμενος στον γιό του -από τον πρώτο του γάμο- που βρίσκεται στην προεφηβική ηλικία, δήλωσε “Δύσκολη ηλικία. Είναι έκτη δημοτικού, αρχίζει πια και φεύγει από το παιδικό και πάει σε μια εφηβική κατάσταση” . Όσο για το πώς νιώθει που ο γιός του διανύει την προεφηβία, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι κλονίζεται. “Κλονίζομαι. Δε μπορώ να το χωνέψω. Ξαφνιάζομαι” είπε.

Αποκαλυπτικός και αφοπλιστικός ήταν ο ηθοποιός όταν η συζήτηση πήγε στην προσωπική του ζωή και το restart που έκανε. Ομολόγησε μάλιστα ,για πρώτη φορά, και λάθη του παρελθόντος που έκανε στις σχέσεις του. Η ερώτηση του Θανάση προκάλεσε μια ειλικρινή και άκρως βαθιά προσωπική απάντηση από τον Πλαΐνη. Το “Είσαι γενικά σταθερός” έφερε μια αποκάλυψη στον καναπέ του Dot. “Τώρα πια είμαι. Δεν ήμουν. Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει πολλά λάθη και δεν έχω ζητήσει συγγνώμη. Δεν έχω φερθεί σωστά στις σχέσεις μου. Το λέω πρώτη φορά, έχω κάνει λάθη. Νομίζω ότι έπρεπε να έχω φερθεί πιο ώριμα, πιο σωστά… Δεν ήμουν εντάξει”, ανέφερε. 

Στην συνέχεια μίλησε για το restart που έκανε στη ζωή του και δήλωσε χαμογελώντας πως στη γυναίκα του λέει και πενήντα φορές μέσα στη μέρα “σ’ αγαπώ”. 

“Μετά τον χωρισμό μου από τον πρώτο γάμο, βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση. Προτεραιότητα μου ήταν ο γιός μου. Δεν περίμενα ότι θα ξαναφτιάξω τη ζωή μου…Η πρώτη μου κουβέντα ήταν “τι θέλει από μένα;”