Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις, 2/2

Κριός
Έχετε επικεντρωθεί σε μια προσωπική υπόθεση σας και παλεύετε γι αυτήν ή ένας φίλος σας χρειάζεται και προσπαθείτε να τον βοηθήσετε. Τώρα είναι η στιγμή να κάνετε τη διαφορά.
Ταύρος
Τα επαγγελματικά σας είναι στην καλύτερη τους φάση. Επικεντρωθείτε σ’ αυτόν τον τομέα, δουλέψτε, βγείτε από την ζώνη ασφαλείας σας και η επιτυχία θα έρθει.
Δίδυμος
Αν είστε αποφασισμένοι να μοιραστείτε βαθύτερες σκέψεις και προσωπικούς σας προβληματισμούς, τότε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης σίγουρα θα σας βοηθήσει. Αξιοποιήστε το για να εξωτερικεύσετε σκέψεις και συναισθήματα.
Καρκίνος
Ετοιμαστείτε να ακούσετε νέα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα σωστό οικονομικό πλάνο και να διευθετήσετε γενικότερα οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν.
Λέων
Θέματα σχέσεων έρχονται στο επίκεντρο για εσάς που αφορούν στην προσωπική ή και επαγγελματική σας ζωή. Οπλιστείτε με δύναμη και θα τα χειριστείτε τέλεια.
Παρθένος
Σήμερα εστιάστε σε εσάς. Εστιάστε στον εαυτό σας και φροντίστε τον. Εστιάστε στην υγειά σας και μείνετε δυνατοί, καθώς αλλαγές στη δουλειά ενδέχεται μα έρθουν να σας ταράξουν.
Ζυγός
Καλά τα νέα για εσάς στα προσωπικά σας. Ο έρωτας σας έχει χτυπήσει την πόρτα, κι αν όχι ακόμη, πολύ σύντομα. Πρόκειται για έρωτα με διάρκεια, οπότε χαρείτε το.
Σκορπιός
Σας απασχολούν προσωπικά ζητήματα και υπεραναλύετε καταστάσεις. Να θυμάστε ότι το σπίτι σας είναι εκεί που είναι η καρδιά σας.
Τοξότης
Ενέργεια και όρεξη σας κατακλύζουν και εστιάζετε σε πολλά πράγματα στη ζωή σας. Χαλαρώστε και πάρτε τον χρόνο σας, όλα θα είναι υπό έλεγχο. Το ‘χετε.
Αιγόκερως
Οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν και είστε αποφασισμένοι να προβείτε σε συμφωνίες. Βεβαιωθείτε ότι θα κάνετε δίκαιη συμφωνία και εν καιρώ θα δείτε τα χρήματα σας να αυξάνονται.
Υδροχόος
Θα έχετε γνωριμίες και επαφές που θα σας χαροποιήσουν ιδιατερα. Στον οικονομικό τομέα, θα δείτε το εισόδημά σας να αυξάνετε και με σωστές συμφωνίες και κινήσεις θα μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας.
Ιχθύς
Προσωπικά ζητήματα σας απασχολούν. Ψάχνετε μέσα σας, αναλύετε σκέψεις και συναισθήματα, αλλά χαλαρώστε και μην πιέζετε τον εαυτό σας. Μην ρίσκαρετε την ψυχική σας ηρεμία.

leave a reply

Your Review