Η Βρετανική Daily Mail κάνει αφιέρωμα στα ελληνικά τοπία-διαμάντια

Ένα μοναδικό αφιέρωμα για την Ελλάδα ετοίμασε η βρετανική Daily Mail. Το ελληνικό τοπίο με τα καταγάλανα νερά, τα εντυπωσιακά μοναστήρια και τα χωριουδάκια του φιγουράρει διαρκώς ανάμεσα στα διαμάντια του κόσμου. Κάπου ανάμεσα σε μαγευτικά τοπία, ιστορία, ελληνικές διακοπές και την ταινία “Mamma Mia” η εφημερίδα με τα δικά της μάτια μας παρουσιάζει τις ομορφίες της Ελλάδας.

  

Ακρόπολη, Πλάκα και Θησείο φιγουράρουν στην κορυφή του αφιερώματος με τη θέα να εντυπωσιάζει. Ακολουθούν τα Μετέωρα που ξεχωρίζουν τόσο για την ιστορία τους, όσο και για την εντυπωσιακή όψη των βράχων και των μοναστηριών. Κατηφορίζοντας στον χάρτη, η πινέζα σταματά στη Λιβαδειά, στη Μεθώνη και και τη Μονεμβασιά.

 

 

Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Μάταλα, Μύλος, Λέρος, Μύκονος κερδίζουν τις εντυπώσεις με το καταγάλανο στοιχείο τους και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από το όμορφο αφιέρωμα η Θεσσαλονίκη που από τα Κάστρα ως το λιμάνι, από τα δυτικά ως τα ανατολικά μας κερνάει ομορφιές. Κόρινθος και Ρίο-Αντίρριο βρίσκονται επίσης στη λίστα της Daily Mail , όπως και όμορφα γραφικά χωριουδάκια που η εφημερίδα ξεχωρίζει με κυριότερο την Στεμνίτσα, με την χαρακτηριστική όμορφη πλατεία της.

leave a reply

Your Review