Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις, 26/1

Κριός
Αναταραχές στα προσωπικά σας, μιας και η Σελήνη στον Ουρανό σας φέρνει εντάσεις. Συγκρούσεις στα αισθηματικά σας πιθανόν να υπάρξουν, γι’ αυτό αποφύγετε συζητήσεις που φέρνουν γκρίνια μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
Ταύρος
Η δουλειά σας εξελίσσεται σε πολύ απαιτητική αυτή την εβδομάδα και ρίχνετε όλο το βάρος στα επαγγελματικά σας. Πιθανόν θα χρειαστείτε βοήθεια στο σπίτι, οπότε αναζητήστε την.
Δίδυμος
Τα πράγματα δεν πηγαίνουν πολύ καλά και σίγουρα όχι όπως τα σχεδιάζατε. Κάντε υπομονή, χαλαρώστε και από τις επόμενες μέρες θα βρουν τον δρόμο τους.
Καρκίνος
Οικογενειακά θέματα και ζητήματα που αφορούν στο σπίτι φαίνεται να σας απασχολούν. Το θέμα των παιδιών έρχεται στο προσκήνιο να σας τραβήξει την προσοχή.
Λέων
Λιονταράκια μου, αλλαγές έρχονται στη ζωή σας. Όλα για καλό θα είναι. Απότομα θα εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις των δύο άκρων στα ερωτικά σας. Χωρισμοί και γάμοι έρχονται να ταράξουν τα νερά.
Παρθένος
Αν σαν βασανίζουν νομικά ζητήματα, αποφεύγετε σήμερα συζητήσεις. Ρυθμίστε τέτοιου είδους θέματα από τις επόμενες μέρες που το πεδίο σας θα είναι πιο ήρεμο και καθαρό.
Ζυγός
Συζητήσεις για τα παιδιά έρχονται στο επίκεντρο της μέρας. Χαλαρώστε και αφήστε σοβαρές συζητήσεις για επόμενες μέρες που θα νιώθετε πιο χαρούμενοι.
Σκορπιός
Ψάχνετε τις ισορροπίες στη σχέση σας όπως και γενικά στη ζωή σας αυτή την περίοδο. Δουλειά και σχέση μπαίνουν στη ζυγαριά και σας ταλαιπωρεί το να βρείτε ισορροπία σ’ αυτά τα δύο. Χαλαρώστε, η λύση θα έρθει τις επόμενες μέρες.
Τοξότης
Περίεργη μέρα για εσάς. Η Σελήνη στον Ουρανό σας φέρνει ένα μπέρδεμα είτε στον εργασιακό σας χώρο είτε στα προσωπικά σας.
Αιγόκερως
Οικογενειακά θέματα φαίνεται να σας απασχολούν και τα παιδιά έρχονται να σας “δοκιμάσουν” . Νέες προκλήσεις για εσάς.
Υδροχόος
Ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σας σήμερα. Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη, οπότε παραμείνετε ψύχραιμη και αφήστε συζητήσεις για επόμενες μέρες.
Ιχθύς
Ξαφνικές αλλαγές θα έρθουν στη ζωή σας να ανατρέψουν δεδομένα. Στα προσωπικά σας θα δείτε σχέσεις να αλλάζουν και ενδεχομένως φιλία και έρωτας να μπερδευτούν κι ένας φίλος να γίνει… σύντροφος.

leave a reply

Your Review