Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις, 1/2

Featured Video Play Icon
Κριός
Αν οι συνθήκες το επιτρέπουν και σχεδιάζετε κάποια εκδήλωση ή πάρτι με φίλους, βεβαιωθείτε ότι θα έχουν όλοι την ίδια ενημέρωση. Ίσως υπάρξουν μπλεξίματα.
Ταύρος
Περιμένετε κάποιο σημάδι, κάποια έγκριση, κάποια επιβεβαίωση. Αν δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει σαφές ότι περιμένετε απαντήσεις.
Δίδυμος
Ημέρα που μπορούν να συμβούν μικρές παρεξηγήσεις από λάθος συνεννόηση η σημερινή. Αν έχετε σχεδιάσει ταξίδι, βεβαιωθείτε ότι έχετε συνεννοηθεί σωστά με τους φίλους σας για τις ημερομηνίες και όλες τις λεπτομέρειες.
Καρκίνος
Είστε λίγο εξαντλημένοι σήμερα και η κούραση χτυπάει κόκκινο. Κάντε ένα διάλειμμα, πάρτε μια ανάσα και βγείτε μια βόλτα να χαλαρώσετε. Δώστε χρόνο και σημασία στον εαυτό σας.
Λέων
Σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο και αρχίζετε να αναθεωρείτε πράγματα. Η Αφροδίτη είναι σε μια ευνοϊκή θέση για να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας και να “λειάνετε” κοφτερά σημεία.
Παρθένος
Πολλές υποχρεώσεις σήμερα για εσάς καθώς όπως φαίνεται θα αναλάβετε πρότζεκτ στην δουλειά σας, θέματα σπιτιού σας απασχολούν και γενικότερα μπαίνετε σε μια φάση που πολλά πράγματα θα έχετε να ρυθμίσετε.
Ζυγός
Ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς, ζυγάκια μου. Φροντίστε να δείχνετε όσα νιώθετε και αφού μπαίνετε σε ρομαντική διάθεση, αν ενδιαφέρεστε για κάποιον, δείξτε το γιατί ίσως λαμβάνει τη συμπεριφορά σας απέναντι του ως αδιάφορη μέχρι στιγμής.
Σκορπιός
Η Αφροδίτη σας φέρνει αισιοδοξία και σας γεμίζει με θετική ενέργεια. Επωφεληθείτε και αξιοποιήστε αυτή την αισιοδοξία και την ελπίδα που σας κατακλύζει στην καθημερινότητα σας.
Τοξότης
Νιώθετε ότι δε μπορείτε μα επικεντρωθείτε σε μια εργασία αυτή την περίοδο και σίγουρα χρειάζεστε ξεκούραση. Χαλαρώστε, δώστε χρόνο και φροντίδα στον εαυτό σας, κοιμηθείτε καλά και θα ξαναβρείτε τον ρυθμό σας.
Αιγόκερως
Ιδανική μέρα για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να δείξετε πόσο σας αγαπάτε. Κάντε ό, τι σας κάνει να νιώθετε όμορφα, ανανεωθείτε και τονώστε την αυτοπεποίθησή σας.
Υδροχόος
Κάποιος από την οικογένειά σας ή συγγενικό, κοντινό σας πρόσωπο βρίσκετε σε μια δύσκολη κατάσταση, ενδεχομένως αισθάνεται άγχος και πίεση, χωρίς να ξέρει πώς να αναζητήσει βοήθεια. Σταθείτε του.
Ιχθύς
Πραγματικότητα και φαντασία μπλέκονται και εσείς ονειροπόλα μου ψαράκια είναι δύσκολο να τα ξεχωρίσετε καμία φορά. Ακούστε το ένστικτο σας και αποφύγετε λογικές υπεραναλύσεις.