Η Salma Hayek φωτογραφίζεται με τον θετό της γιο που μοιάζει απίστευτα στη Linda Evangelista (φωτο)

Καθώς και το Χόλιγουντ ακολουθεί το σκανδιναβικό μοντέλο οικογένειας (και καλά κάνει),  καθώς οι  πρώην με τους/τις επομένους/ες  έχουν τουλάχιστον πολιτισμένες σχέσεις, οι μεικτές οικογένειες είναι κάτι που βλέπουμε πολύ συχνότερα πια όχι μόνον για το θεαθήναι αλλά κυρίως για την ουσία των σχέσεων που αναπτύσσονται και για τα στερεότυπα που καταρρίπτονται. Όπως για παράδειγμα οι τρυφερές σχέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν μεταξύ του νέου/της νέας συζύγου και των παιδιών από προηγούμενους γάμους.  Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή της Salma Hayek και του θετού της γιου, Augustin «Augie» James. Ο 14χρονος  Augustin είναι γιος του συζύγου της και μεγιστάνα της μόδας, François-Henri Pinault, με τη Linda Evangelista.

Ως επιβεβαίωση της υπέροχης σχέσης που έχει μαζί του, η 54χρονη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία μαζί του, στην καμπίνα ενός σκάφους. Η ομοιότητα με τη Linda Evangelista, είναι τέτοια που ακόμα και αν δεν ξέρει κάποιος ποια είναι η μητέρα του, μπορεί πολύ εύκολα να το υποθέσει. Στη φωτογραφία επίσης διακρίνεται ο σκηνοθέτης και προσωπικός φίλος της ηθοποιού, Alfonso Cuarón.

 

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ως φιλοξενούμενη του podcast Armchair Expert με οικοδεσπότη τον κωμικό, συγγραφέα και σκηνοθέτη  Dax Shepard, η Hayek υποστήριξε ότι δεν παντρεύτηκε τον Γάλλο επιχειρηματία François-Henri Pinault για την οικονομική του κατάσταση αλλά από έρωτα: «Με έκανε πολύ καλύτερο άνθρωπο και με εξέλιξε με τόσο υπέροχο, υγιή τρόπο. Όταν τον παντρεύτηκα όλοι έλεγαν: Τον παντρεύτηκε για τα λεφτά. Κι εγώ λέω: Ναι, καλά. Σκεφτείτε ό,τι θέλετε. 15 χρόνια μαζί. Και είμαστε πολύ ερωτευμένοι»

Ο  58χρονος François-Henri Pinault, είναι CEO του Γαλλικού οίκου μόδας Kering, της μητρικής εταιρείας για brands όπως  Bottega Veneta, Alexander McQueen, Balenciaga και Gucci. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, ο αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος έχει περιουσία που φτάνει τα 42.5 δισεκατομμύρια δολάρια.