Κάτια Ταραμπάνκο στο Dot.: τα πάντα για το Survivor και τη σχέση με τον αγαπημένο της

Το περίφημο ρύζι, η σχέση της με την ομάδα, η επιστροφή στην οικογένεια της και ο αγαπημένος της

Μετά το Survivor στον καναπέ του Dot. κάθισε η Κάτια Ταραμπάνκο και μίλησε για όλα στη Νάνσυ και τον Θανάση. Το μοντέλο που γνωρίσαμε από την τηλεόραση και ενθουσίασε με τη συμμετοχή της στους Θαλασσόλυκους, άρτι αφιχθείσα από τον Άγιο Δομίνικο, μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor.

“Ήταν έντονες οι συνθήκες. Πείνα, ταλαιπωρία, απλυσιά , έντονα αγωνίσματα…” έτσι περιέγραψε τις συνθήκες η Κάτια που ομολόγησε ότι δεν περίμενε ότι το σώμα της θα εγκατέλειπε τόσο γρήγορα. Μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση της με τους συμπαίκτες της και αποκάλυψε πως από την αρχή κιόλας ήρθε κοντά με τον Γιώργο Κοψιδά και τον Άλεξ Παππά.

Όσο για την ιστορία με το …περίφημο ρύζι που άναψε φωτιές στην ομάδα των διασήμων, η Κάτια παραδέχτηκε “Δεν ένιωθα ότι λειτουργούσαμε σαν ομάδα, κοίταξα το ατομικό μου survivor εκεί μέσα. Το ρύζι το βρήκα στα σκουπίδια ωμό και δεν υπήρχε το αίσθημα της ομάδας οπότε σκέφτηκα εγωιστικά. Λάθος μου. Αποφάσισα να το μαγειρέψω, το βρήκε ο Καλίδης και συμφωνήσαμε όποτε μαγειρεύω να τρώμε παρέα”. Και τι θα ρωτήσει τους συμπαίκτες της όταν τους ξαναδεί; “Πού φέρθηκα σαν σκουλήκι” αναρωτιέται η ίδια, όπως την κατηγορούν.

Η Κάτια αναφέρθηκε και στα παιδικά της χρόνια, από την Ουκρανία στην Ελλάδα, και στο bullying που δέχτηκε για το επίθετο της. Η συζήτηση στον καναπέ του Dot. δεν άργησε να γλυκάνει με την καλεσμένη να μιλά για τον αγαπημένο της Κωστή που είναι μαζί έναν χρόνο και μετά την επιστροφή της από το παιχνίδι επιβίωσης την περίμενε σπίτι με …μπέργκερ έκπληξη.