Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης άκρως αποκαλυπτικός στο Dot.

Η σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού, το μεγάλωμα της κόρης του και η αγάπη του για το ψάρεμα

Στον καναπέ του Dot. κάθισε το Σάββατο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και μίλησε για όλα, αποκαλύπτοντας στη Νάνσυ και τον Θανάση πράγματα για τον ίδιο αλλά και τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού που δε γνωρίζαμε. Γεννημένος στην Ελβετία, ήρθε 2 ετών στην Ελλάδα και όπως αποκάλυψε “Μέναμε όλοι μαζί μέχρι που έφτασα 6 και οι δικοί μου χώρισαν. Μεγάλωσα με τη μητέρα μου και ο αδερφός μου με τον πατέρα μου” .

Ο ηθοποιός που απολαμβάνουμε στη σειρά του Alpha “Έλα στη θέση μου” μίλησε για αυτόν τον τηλεοπτικό κύκλο που κλείνει και πόσο αγάπησε αυτήν τη δουλειά. Mεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού “Είναι τυχερό να βρεις κάποιον με τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα . Είναι αν σου κάτσει από την πρώτη στιγμή . Στο πρώτο ραντεβού δείχνεις τον καλύτερο σου εαυτό και δε σε ενοχλεί τίποτα απ’ όσα κάνει ο άλλος” , ενώ σημείωσε πως δεν είχε στο μυαλό του ότι δε θα ξανακάνει σχέση μετά τον χωρισμό του. “Μου πήρε έναν χρόνο να ξανακάνω σχέση. Είμαι από τα άτομα που ποτέ δεν ήθελα να αναλώνομαι δεξιά και αριστερά. Πάντα ήμουν της άποψης ότι στα προσωπικά πρέπει να υπάρχει μια ηρεμία όταν τα επαγγελματικά είναι στα κόκκινα. Είμαι υπέρ της ισορροπίας των πραγμάτων”, είπε.

Και τι σημαίνει η συγκατοίκηση για εκείνον; Γάμος είναι η απάντηση. “Άπαξ και βάλεις την οδοντόβουρτσα στο κυπελάκι του άλλου είναι η βέρα της συγκατοίκησης, είμαι σώγαμπρος” . Το παντρεμένος με το χωρισμένος του μοιάζουν συγκοινωνούντα δοχεία και θεωρεί ότι συγκατοίκηση και γάμος έχουν την ίδια σημασία.

Φυσικά ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε και στην κόρη του, σε όσα κάνουν μαζί αλλά και στην εμπιστοσύνη που δείχνει στην Βάσω Λασκαράκη στο μεγάλωμα του παιδιού τους. Όσο για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, δήλωσε πως δεν είναι στα άμεσα σχέδια του αλλά δεν το αποκλείει.

leave a reply

Your Review