Καφέ της Χαράς: Πότε κάνει πρεμιέρα

Ολική επαναφορά για τη δημοφιλή σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά στον ΑΝΤ1

Με τις φήμες των τελευταίων ημερών να θέλουν τη Σοφία Μουτίδου να μην επιστρέφει στο θρυλικό σίριαλ που την καθιέρωσε στα πρώτα ονόματα των ελληνίδων κωμικών που μπορούν να κάνουν και κάτι περισσότερο από τα στενά όρια του ρόλου τους, το “Καφέ της Χαράς”, η θρυλική σειρά των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά ετοιμάζεται για πρεμιέρα την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου και στις 21.00 από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Τι έχουν να περιμένουν οι φανατικοί του εν λόγω σίριαλ; Έναν γάμο, μια εγκυμοσύνη, ένα μυστήριο και έναν  κρυφό έρωτα στα νέα επεισόδια με τις εξελίξεις να τρέχουν από το ξεκίνημα κιόλας της νέας σεζόν.

Όπως αναφέρεται και στη σχετική περίληψη του καναλιού, η κόντρα ανάμεσα στον Περίανδρο, τη Στέλλα και τη Βάλια βρίσκεται στην κορύφωσή της. Αφορμή η παράσταση – μιούζικαλ με τίτλο «Λουιζιάνα» που ανεβαίνει στο «Καφέ της Χαράς» από τη Στέλλα και όλη την παρέα του καφέ. Ως απάντηση ο Περίανδρος αποφασίζει να ανεβάσει, την ίδια μέρα και ώρα, ένα κλασσικό κωμειδύλλιο, τη «Γκόλφω», με τις φουστανέλες του, τα σιγκούνια του και όλα τα παραδοσιακά. Η κόντρα τους θα κορυφωθεί με αφορμή μια εξαφάνιση! Η Χάιδω εξαφανίζεται ως δια μαγείας και η Στέλλα φοβάται ότι τη σκότωσε ο Πολυμενέας παρασυρμένος από το πάθος του για την Κανέλα. Και ενώ όλο το χωριό ζει σε ρυθμό φιλμ νουάρ, ο Μάνος και η Βάλια θα ζήσουν μια νύχτα έρωτα που θα ανατρέψει τις ζωές τους!

Στο μεταξύ η Σταυρούλα και ο Φατσέας φαίνεται ότι προσπαθούν να ξανασμίξουν. Τι θα γίνει, όμως, όταν αποκαλυφθεί, όχι μόνο η πλαστογραφία του απολυτηρίου του Βαγγέλη, αλλά και οι απάτες που έκανε εκμεταλλευόμενος την θέση της πρώην συζύγου του ως Δημάρχου;

Ενώ, όμως, ο Μάνος είναι έτοιμος να χωρίσει με την Αρετή, εκείνη καθοδηγούμενη από τον Περίανδρο, προφασίζεται ότι είναι έγκυος. Έτσι δρομολογείται ο γάμος του νεαρού Πώποτα με τη γιατρίνα του χωριού και η Βάλια απελπισμένη, τη βραδιά των αρραβώνων του Μάνου και της Αρετής, θα ζητήσει παρηγοριά στην αγκαλιά του Δημήτριου!

Ο Περίανδρος αρχίζει να έρχεται πιο κοντά με τη Στέλλα και αυτό είναι κάτι που τον τρελαίνει… Κι ενώ προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά του για τη Στέλλα, τα πράγματα θα μπερδευτούν ακόμη περισσότερο, όταν στο χωριό επιστρέφει η Χαρά! Κακά ξεμπερδέματα μυριζόμαστε!

Τι θα γίνει ανάμεσα στη Βάλια, τον Μάνο και τον πατέρα Δημήτριο;

Οι απαντήσεις στον νέο κύκλο του σίριαλ που αγαπήθηκε όσο λίγα!