Κωνσταντίνος Αργυρός: Από το όνειρο της ιατρικής στο Fame Story κι από εκεί στις μεγάλες πίστες

Ο τραγουδιστής σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου

Ειλικρινής, προσγειωμένος και έτοιμος ακόμη και για τις δύσκολες ερωτήσεις εμφανίστηκε χθες στο “Ενώπίος Ενωπίω” ο δημοφιλής τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αργυρός, δικαιώνοντας τους θαυμαστές του που τον ακολουθούν πιστά όχι μόνο για τις μεγάλες επιτυχίες του, αλλά και για τον καθαρό χαρακτήρα του. 

Ο τραγουδιστής θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια και το πώς από τότε ψαχνόταν ακόμη με τη μουσική, όμως, όπως χαρακτηριστικά είπε: «Ποτέ δεν πίστευα ότι είχα εξωπραγματική φωνή, πάντα πίστευα στη δουλειά και στην εξέλιξη. Αρκεί να έχεις βρει τον στόχο σου». 

Ο Αργυρός μίλησε και για τα όνειρα του να σπουδάσει ιατρική, αλλά και το τι πιστεύει για εκείνα τα σχέδια του σήμερα. 

«Μ΄ αρέσει ακόμα η ιατρική. Μπήκα νοσηλευτική για να δώσω κατατακτήριες για ιατρική, αλλά με κέρδισε η μουσική. Κατά τύχη τελείως βρέθηκα στο Fame Story. Ήμουν στη Λευκάδα 18 χρόνων, μόλις που τελείωσα το σχολείο. Είχα μία φίλη που ήθελε να δηλώσει συμμετοχή στο Fame Story. Πήρα μια κιθάρα και άρχισα να της παίζω κομμάτια για τις οντισιόν. Να την προετοιμάζω. Φεύγουμε από διακοπές και τον Σεπτέμβρη ξεκινάω να ψαχτώ. Και μου ήρθε ένα mail από την παραγωγή τότε, ότι είχα κάνει αίτηση για να μπω στο παιχνίδι. Είπα πως εγώ δεν έχω κάνει αίτηση. Και τελικά η φίλη μου έκανε την αίτηση για εμένα. Δεν το είχα σκεφτεί επαγγελματικά ποτέ να ασχοληθώ με αυτό. Εκείνη την περίοδο άρχισα να σκέφτομαι πως θα ασχοληθώ με αυτό. Οι γονείς μου, μού είπαν μια συμβουλή τότε. Μου είπαν ό,τι επιλέξεις να ξέρεις αυτή θα είναι η ζωή σου από εδώ και τώρα. Μου μεταφέραν την ευθύνη».

Ποια, όμως, είναι η σχέση του με την κριτική και ειδικά με τις αρνητικές κριτικές; 

«Διαβάζω όλες τις κριτικές και προσπαθώ να μην είμαι αντιδραστικός σαν άνθρωπος. Οτιδήποτε θέλω να πω το λέω με τη δουλειά μου. Έχω καταφέρει η κριτική να μην με ενοχλεί εσωτερικά, γιατί και αυτοί οι άνθρωποι κάνουν τη δουλειά τους». Τι απάντησε, ωστόσο, όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε για το πώς νιώθει από τη διαρκή σύγκριση με τον Αντώνη Ρέμο; 

«Είναι ωραίο να έχεις έναν εμπνευστή στη ζωή. Ναι με εμπνέει ο Ρέμος, έχει μια εκπληκτική φωνή. Έχει κάνει σπουδαία καριέρα. Παίρνω στοιχεία από τον οποιοδήποτε. Έχω τεράστια αγάπη στον Μάνο Χατζιδάκη, στον Τσιτσάνη, στη Μοσχολιού, στην οικογένειά μου ακούγαμε Μητροπάνο, Χατζή… λατρεύω τον Χατζηνάσιο, αυτές είναι προσωπικότητες που έχτισαν την ελληνική μουσική “βιομηχανία” και πατήσαμε εμείς επάνω μετά».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής απάντησε και στο αν ονειρεύεται να δει τον εαυτό του σύζυγο, πατέρα και με οικογένεια… 

«Θέλω να γίνω πατέρας και να κάνω παιδιά. Από μια γυναίκα τι θέλω; Θέλω η γυναίκα που θα είναι στο πλευρό μου να με στηρίζει και να με κάνει να νιώθω όμορφα» περιέγραψε. «Nα ξεπερνάμε μαζί τα όποια προβλήματα, να με βλέπει και να νιώθει όμορφα. Η δουλειά μου είναι η δεύτερη μου σχέση και η γυναίκα που θα είναι μαζί μου πρέπει να αγαπάει τη δουλειά μου. Να έχει χιούμορ, να έχει εσωτερική ομορφιά».