Κρατερός Κατσούλης- Κατερίνα Καραβάτου: ανακοίνωσαν (και αυτοί) επίσημα το χωρισμό τους

Με μια λιτή ανακοίνωση που δημοσιοποιήσε ο δικηγόρος τους ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου έκαναν γνωστή την είδηση του διαζύγιού τους: «Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιό ανώδυνη».

Πώς γνωρίστηκαν;

Η  αφορμή για την γνωριμία τους ήταν μια πρωτοχρονιάτικη εκπομπή στον Alpha. Εκεί η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ήρθαν κοντά.  Σύντομα η σχέση τους επιβεβαιώθηκε μέσα από μία κοινή κοσμική τους εμφάνιση.

Το ζευγάρι συγκατοίκησε για ένα διάστημα στα βόρεια προάστια και τον Ιούλιο του 2011 η Κατερίνα Καραβάτου με ένα μίνι chic νυφικό έφτασε στο Δημαρχείο Ψυχικού-Φιλοθέης μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη και δύο μάρτυρες για τον πολιτικό τους γάμο. Η Κατερίνα βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Μετά το γάμο ακολούθησε ένα μικρό πάρτι στο σπίτι τους με τις οικογένειές τους και λίγους φίλους. Την ίδια χρονιά ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Αέλια και 5  χρόνια αργότερα ο γιος τους, Αρίωνας.

Τα τελευταία 7 χρόνια έγιναν και τηλεοπτικό ζευγάρι αφού  ήταν μαζί σε δύο πρωινές εκπομπές.

leave a reply

Your Review