Λαμπερό Grand Opening για το πρώτο φυσικό κατάστημα “DK Fashion Style” στo Παλαιό Φάληρo

Με ένα λαμπερό fashion party, πραγματοποιήθηκε το Grand Opening του πρώτου φυσικού καταστήματος “DK Fashion Style” στo Παλαιό Φάληρο. Το αγαπημένο brand όλων των επώνυμων τηλεοπτικών προσώπων και influencer, φιλοξένησε από νωρίς το απόγευμα πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας, καθώς και πολλές fashion bloggers, που εδώ και χρόνια στηρίζουν το eshop του γνωστού brand. Το εορταστικό κλίμα της βραδιάς απογειώθηκε από το ξεσηκωτικό Dj Show της Μάγκυς Χαραλαμπίδου.

Σοφία Μπαναγή – Μάγκυ Χαραλαμπίδου – Κλέλια Πανταζή – Ντέπη Προδρόμου
Κατερίνα Καινούργιου – Ιωάννα Μαλέσκου
Διαμαντής Προδρόμου-Μάγκυ Χαραλαμπίδου-Λάκης Γαβαλάς-Ντέπη Προδρόμου-Σοφία Μπαναγή-Αθηνά Μπαναγή
Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη – Ντέπη Προδρόμου – Διαμαντής Προδρόμου
Βαγγέλης Σερίφης – Κατερίνα Στικούδη – Ντέπη Προδρόμου – Διαμαντής Προδρόμου
Κατερίνα Καινούργιου – Ντέπη Προδρόμου
Σταματίνα Τσιμτσιλή – Ιωάννα Μαλέσκου
Βίκυ Χατζηβασιλείου-Κατερίνα Καινούργιου-Mαρία Κορινθίου-Χάρης Σιανίδης-Σταματίνα Τσιμτσιλή-Ζήνα Κουτσελίνη-Ιωάννα Μαλέσκου

Η “DK Fashion Style”, με μότο “η μόδα είναι επιλογή, όχι μια απρόσιτη πολυτέλεια”, ενημερώνεται διαρκώς με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ώστε να μπορεί κανείς να βρει νέα σχέδια σε ότι αφορά τα γυναικεία ρούχα, με την πιο fashion προοπτική, σε μοναδικές ποιότητες υφασμάτων. Στο νέο κατάστημα διατίθεται μια ποικιλία σχεδίων σε παλτό, μπλούζες, παντελόνια φούστες και loungewear. Όποιες και αν είναι οι στιλιστικές σας επιλογές, στη “DK Fashion Style”, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

https://dkstyle.gr

leave a reply

Your Review