Ο concept maker Γεώργιος Thisseas Καράμπελλας, μας παρουσίασε το αυτοβιογραφικό του coffee table book

Mε τίτλο «GTC 50 JOIE DE VIVRE IS MY MIDDLE NAME»

THE LIFE MANIFΕSTO

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στο Fondazione, πραγματοποιήθηκε η 5η κατά σειρά δράση των Les Salons Litteraires στην οποία αναβίωσε δημιουργικά για ακόμη μια φορά η ατμόσφαιρα των παλαιών αστικών λογοτεχνικών σαλονιών κάτω από μια σύγχρονη ματιά. Στον απαράμιλλα εμβληματικό και ιστορικό χώρο του Fondazione / Βιβλιοθήκη Ίδρυμα Σ. Λοβέρδου σε σχέδια του Ερνέστου Τσίλερ, στην καρδιά της Κηφισιάς, ο peripatetic concept maker Γεώργιος Thisseas Καράμπελλας, Curator / Creative Director Fondazione σε ένα ιδιαίτερο Salon ,παρουσίασε το νέο του πόνημα:

O Γεώργιος Καράμπελλας με την Ιωάννα Σακελλαρίου

Το πρώτο του βιβλίο με τίτλο GTC 50 JOIE DE VIVRE IS MY MIDDLE NAME

Ένα coffee table book με μία σύνθεση όλης του της ζωής, τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής που εκτείνεται σε εύρος 5 δεκαετιών.

Από τα πρώτα χρόνια στη διαφήμιση και στα περιοδικά μέχρι τα πιο αντισυμβατικά του projects. Η μόδα. Το στιλ. Οι φωτογραφίσεις. Τα projects. To design. Τα σπίτια. Τα concept stores. Τα ταξίδια. Ο Θησέας. Κι ο Θησέας. Όλα είναι εδώ. Και περισσότερο, η πεποίθηση, η απόφαση για τη χαρά της ζωής. O εορτασμός μιας συναρπαστικής πορείας.

Μια επανεκκίνηση. Ένα επαναλανσάρισμα. Ένας επαναπροσδιορισμός. Μια αναγέννηση.

Με τις δράσεις Les Salons Litteraires, το Fondazione υποδέχεται ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον κοινό μέσα από conceptual βραδιές που πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα στις οποίες αναβιώνουν, με μια σύγχρονη φυσικά ματιά και θεματικούς πυλώνες ανά περίπτωση η μόδα, τα εικαστικά, το θέατρο, ο χορός, η φωτογραφία, το design, η γεύση, το σινεμά, όλες οι πιθανές εκφάνσεις της δημιουργίας.

Το concept της συγκεκριμένης βραδιάς και της παρουσίασης του βιβλίου GTC 50, συμπλήρωσε ιδανικά η προβολή της πρώτης ταινίας-ρετροσπεκτίβας του Γ. Καράμπελλα :

Σοφία Ρεγκούκου, Μίκα Χούντα (Events Manager ΑΜΒΥΞ), Μαρίνα Κουταρέλλη, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και Φωτεινή Μπαμπανάρα
Πίμη Φασούλα, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Ανδρέας Αλυσανδράτος
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και Δημήτρης Μαστρόκαλος
Η ομάδα του Bespoke Athens
Ο χορηγός της βραδιάς το ουίσκι Glendfiddich
Η LG , χορηγός της βραδιάς με την LG OLED Gallery TV

FOOLS DAY

Because ‘’I’m nobody’s fool, darling!’’

Στη εκδήλωση παρευρέθηκαν πιστοί φίλοι και ακόλουθοι του Γεωργίου Καράμπελλα και του FONDAZIONE, εικαστικοί, εκπρόσωποι του χώρου της μόδας αλλά και του καλλιτεχνικού κόσμου όπως και επιχειρηματίες αλλά και δημοσιογράφοι.

Tην ξεχωριστή αυτή βραδιά συνόδευσαν όπως πάντα τα μοναδικά τα cocktails από το Glenfiddich, το πιο πολυβραβευμένο Single Malt Scotch Whisky στον κόσμο. Κάθε γουλιά Glenfiddich ενσαρκώνει την εμμονή στην ποιότητα, την αυθεντικότητα και το καινοτόμο πνεύμα.

Η LG Electronics, αρωγός του 5ου κατά σειρά Salon, παρείχε τον πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό με την οθόνη LG OLED Gallery TV, την επιτομή της λαμπερής ομορφιάς και της κομψής σχεδίασης που χαρίζει μοναδικά εντυπωσιακές εικόνες ενώ το νέο ασύρματο Bluetooth® ηχείο της LG, το LG XBOOM 360 RP4 προσέφερε αυθεντικό ήχο 360 μοιρών προς κάθε κατεύθυνση.

FONDAZIONE, Βιβλιοθήκη Σ. Λοβέρδου, Λ Κηφισίας 256 και Όθωνος, Κηφισιά, 145 62

WWW.GEORGIOSCARABELLAS.COM

leave a reply

Your Review