Λικνιζόμενα ζωάκια Mamas & Papas | Eδώ ξεκινάει το ταξίδι!

Το πιο διαχρονικό παιχνίδι έρχεται σπίτι σας από την κορυφαία βρετανική εταιρεία βρεφικών και παιδικών προϊόντων Mamas & Papas.

Αν ψάχνετε για παιχνίδια με νοσταλγική κλασική διάθεση, τότε η σειρά με τα κουνιστά ζωάκια της Mamas & Papas είναι η πρώτη που μας έρχεται στο μυαλό! Ιδανικά για κάθε παιδικό δωμάτιο ή σαλόνι, τα ζωάκια αυτά συνδέουν το παρελθόν με το μέλλον. Είναι απαλά, στιβαρά και απόλυτα ασφαλή, και παραμένουν το πιο αγνό, διασκεδαστικό παιχνίδι για κάθε παιδί από 12 μηνών και άνω, ενθαρρύνοντας την περιέργεια και την ανάπτυξή του.

Έχοντας δώσει μια σύγχρονη εμφάνιση σε αυτά τα διαχρονικά παιχνίδια, η Mamas & Papas έφερε στην Ελλάδα μέσω της Lapin House, τέσσερις μοναδικούς χαρακτήρες:

Τη Belle, το κουνιστό ροζ αλογάκι, με το υπέροχοfloralprint ύφασμα στο κάθισμά του, και αυτάκι που κουδουνίζει και κάνει απαλούς ήχους.

Τον Bugsy, ένα επίσης «μαγικό» άλογο, σαν βγαλμένο από ταινία με καουμπόηδες, με σούπερ μαλακό γούνινο ύφασμα, και κρυφούς ήχους στα αυτάκια του.

Την Wildly Caterpillar, την πολύχρωμη γελαστή κάμπια, με κρυφούς ήχους στα πόδια και τις κεραίες της, που ξετρελαίνει όλα τα παιδιά.

Τον Ellery Elephant, το γκρι ελεφαντάκι, έναν πιστό χνουδωτό φίλο με κρυμμένες διαδραστικές λειτουργίες. Ο Ellery είναι κατάλληλος και για πιο μικρά παιδιά, από 9 μηνών!

Κάθε ένα από αυτά τα ζωάκια, λικνίζεται απαλά σε μια εξαιρετικής κατασκευής ξύλινη βάση, οδηγώντας τα παιδιά σε ασφαλή «ταξίδια» φαντασίας, με την εγγύηση και την ποιότητα που μόνο η Mamas & Papas ξέρει να προσφέρει εδώ και 40 χρόνια. Σκεφτείτε τη χαρά του παιδιού σας αν ξετυλίξει ένα τέτοιο δώρο ή αν δει το δικό του κουνιστό ζωάκι να περιμένει κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

*Ανακαλύψτεόλα τα λικνιζόμενα ζωάκια Mamas & Papas στο Lapinkids.com, στα καταστήματα Lapin House, και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.