Λουέλα & Κρουέλα

Οι δύο φίλες έχουν καυτές πληροφορίες και είναι πρόθυμες να τις διαδώσουν.

Εικονογράφηση Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

– Tι κάνεις, αγαπηµένη µου φίλη;

– Προσεύχοµαι να µάθω ποιο είναι το θέληµα του Θεού για µένα. Τι µου δείχνει; Τι θέλει να κάνω στη ζωή µου;

– Από πότε προσεύχεσαι;

– Άκουσα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που είπε πως πήγε στον Alpha γιατί ήταν το «θέληµα του Θεού».

– Της µιλάει ο Θεός; Να το προσέξει. Και η Ζαν ντ’ Αρκ άκουγε φωνές και δεν είχε καλή κατάληξη.

– Τι της συνέβη;

– Την κάψανε. Αλλά είπε όντως ότι µιλάει µε τον Θεό;

– Ναι, ηλίθια. Το είπε. Πήγε στον Alpha, γιατί αυτό ήταν το θέληµα του Θεού. Αυτός ήταν ο µοναδικός λόγος. Όχι ότι δεν άντεχε την Καγιά.

– Δηλαδή, ο Θεός είπε «να ρίξω µια πανδηµία σε όλο τον πλανήτη, να στείλω τον COVID-19 και ταυτόχρονα να πάει και η Ηλιάνα στον Alpha»;

– Ναι. Όλα τα σκέφτεται ο Θεός. Είναι πανταχού παρών. Και η Ηλιάνα προσεύχεται. Το είπε.

– Να προσεύχεται. Να εξασκηθεί στη δύναµη της προσευχής, γιατί στη ζώνη που τη ρίχνουν, δηλαδή να αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη, θα χρειαστεί υποµονή, κουράγιο, ψυχραιµία και πολλές προσευχές.

– Και Xanax να πάρει θα πρότεινα, για πιο δραστικά αποτελέσµατα.


– Μετά τη Μαρία Καλάβρια και τον Δηµήτρη Αλεξάνδρου, χώρισε και η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου µε το λαχταριστό µοντέλο Δηµήτρη Ταταράκη.

– Τσάµπα τόσες φωτογραφίσεις, τόσες κοινές εµφανίσεις, τόσες δηλώσεις. Τι θα τις κάνουν όλες αυτές;

– Θα χαθούν στον Καιάδα. Όπως όλες οι σχέσεις που τελειώνουν.

– Τραγικό.

– Ναι, κάθε χωρισµός είναι τραγικός.

– Εννοώ, τραγικό που έχουµε φτάσει να ασχολούµαστε µε τη σχέση της Ελευθερίου µε τον Ταταράκη. Πόσο πιο χαµηλά θα πέσουν τα στάνταρ;


– Σιωπή από τους YouTubers, fashion bloggers, influencers, instagram stars αυτές τις µέρες, αυτό το καλοκαίρι.

– Καλά, εγώ έχω κάνει σε όλες αυτές τις γελοίες block. Δεν µπορώ αυτήν τη µάστιγα µε την καθεµία που νιώθει σηµαντική και θέλει σώνει και καλά να µε πείσει ότι µε αφορά ο γελοίος µικρόκοσµός της.

– Τις ζηλεύεις επειδή ποζάρουν µε ένα αντηλιακό και παίρνουν 1.500 ευρώ µαύρα.

– Μπορεί να τις ζηλεύω, µπορεί να νιώθω οτιδήποτε, αλλά σε αυτήν τη ζωή δεν είµαι τι αισθάνοµαι, αλλά το τι κάνω. Και αυτό που κάνω είναι ότι τις έχω αποκλείσει όλες αυτές τις ανεπάγγελτες. Δεν τις αντέχω. Ειδικά αυτό το περίεργο καλοκαίρι. Άσε πια που αυτές οι τιµές το καλοκαίρι το 2020 έχουν κατέβει κατά πολύ.

– Ναι καλέ, το έλεγαν οι αστρολόγοι. Μέχρι τις 15 Ιουλίου έτσι θα είµαστε. Μέσα στους ανάδροµους. Ό,τι σχέδια έχουµε, να τα µεταθέσουµε για τον Σεπτέµβριο.

– Και τι θα κάνουµε όλο τον Αύγουστο;

– Ό,τι µπορούµε. Όποιος µεθυσµένος µας κάτσει, όποιος µας κεράσει µια βότκα, όποιος φοιτητής βρεθεί στην ανάγκη µας. Ζούµε χωρίς προσδοκία φέτος.

– Και κάνουµε block. Όπως η Έλενα Χριστοπούλου που δήλωσε ότι τον τελευταίο καιρό ξεκαθαρίζει τον λογαριασµό της στο Ιnstagram. Ταυτίζοµαι µαζί της.


– Θα πάµε θέατρο φέτος;

– Καταρχάς, όλοι οι θίασοι που θα βγουν δεν ξεπερνούν τα τέσσερα άτοµα.

– Λογικό, αφού τα θέατρα θα δουλέψουν µε 75% πληρότητα.

– Δεύτερον, θα πρέπει όλοι να φοράµε µάσκες, να έχουµε αντισηπτικά, δεν θα υπάρχει διάλειµµα και θα βλέπουµε όλη την παράσταση δύο ώρες καθηλωµένες στην καρέκλα.

– Δηλαδή, εγώ που θέλω να πάω να δω το Περιµένοντας τον Γκοντό, µε Σπύρο Παπαδόπουλο, Άρη Σερβετάλη, Ορφέα Αυγουστίδη, θα καθίσω δυόµισι ώρες ακίνητη;

– Ναι. Και ακίνητη, και µε µάσκα.


– Πώς θα περάσει αυτό το καλοκαίρι; Με δυσκολία θα µπαίνουµε στα clubs, στις παραλίες, στους κινηµατογράφους, στα θέατρα, στα µπουζούκια. Θα είµαστε όλες από µακριά.

– Καλά. Αυτό δεν είναι και ιδιαίτερα κακό. Να βλέπεις τα πράγµατα από τη θετική τους πλευρά. Είµαστε πάντα τόσο ευτυχισµένοι όσο µας επιτρέπει το µυαλό µας.

– Αχ, βαρέθηκα τις life coach αµπελοφιλοσοφίες. Άσε που τις έφαγα στη µάπα όλη την περίοδο της καραντίνας και ένα καλό δεν είδα. Θέλω να περάσω στην πράξη. Στη δράση και στη βράση.


– Θα αλλάξει, λέει, το προφίλ της Ελεονώρας Μελέτη. Θα γίνει σοβαρό. Αυτό αποφάσισαν από το κανάλι του Alpha και θα τη βάλουν στη ζώνη 10 µε 12 το πρωί, σε ενηµερωτική εκποµπή.

– Τι εννοούν σοβαρό; Πριν τι ήταν, γελοίο;

– Μάλλον. Αν πεις σε κάποιον «σε θέλω σοβαρό», σηµαίνει ότι πριν σε θεωρούσα γελοίο. Απλά είναι τα πράγµατα.

– Τι διαφορετικό θα κάνει η Ελεονώρα και θα αλλάξει προφίλ; Είκοσι χρόνια η Ελεονώρα είναι, µε τα καλά και τα περίεργά της. Αν είχε να µας παρουσιάσει κάτι διαφορετικό, θα το είχε κάνει. Και καλά κάνει και δεν αλλάζει. Την Ελεονώρα πήραν. Αν ήθελαν κάτι διαφορετικό ας έπαιρναν την Πόπη Τσαπανίδου, που είναι ελεύθερη αυτή την περίοδο.

– Δεν νοµίζω ότι η Πόπη θέλει να επιστρέψει πάλι στην τηλεόραση.


– Τελικά, τι γίνεται µε τη Φαίη Σκορδά;

– Είναι στη φάση που δεν ξέρει τι θέλει, αλλά ξέρει τι δεν θέλει.

– Καλό είναι αυτό. Είναι το 50% στη λύση ενός προβλήµατος το να γνωρίζεις τι δεν θέλεις.

– Επίσης, η Φαίη αποφάσισε να κάνει ένα ισχυρό break και να αποφασίσει τέλος Αυγούστου για το τι τελικά θα κάνει στην εκποµπή της.

– Και καλά θα κάνει. Να ξεκαθαρίσουν τα άστρα.

– Καλά, δεν φταίνε για όλα τα άστρα.

– Επίσης, τα κανάλια θα αργήσουν να πάρουν αποφάσεις για το τι θα κάνουν τον χειµώνα. Έχουν κλείσει κάποια βασικά προγράµµατα, αλλά οι τελικές αποφάσεις για το πότε θα ξεκινήσει η σεζόν θα παρθούν αρχές Σεπτεµβρίου.

– Πέρσι, αρχές Σεπτεµβρίου ξεκινούσε η σεζόν.

– Φέτος, θα καθυστερήσει. Το πιο πιθανό και πιο ευοίωνο σενάριο είναι να ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου. Αλλάζει ο κόσµος, αλλάζει η διαφηµιστική αγορά, αλλάζουν όλα και το µόνο που έχει µείνει είναι να πέσει και ένας µετεωρίτης στη Γη.


-Τελικά, γιατί δεν συµφώνησε η Βάσω Λασκαράκη µε τον Alpha; Τόσο καλά πήγαιναν οι συζητήσεις αρχικά και ήταν και οι δυο πλευρές σε ενθουσιασµό.

– Κάτι φίλες µου, που ακόµα ασχολούνται µε αυτά, µου είπαν πως η Βάσω ήθελε συµβόλαιο τριών χρόνων και χρήµατα.

– Λογικό να ήθελε χρήµατα. Δεν θα το έκανε τσάµπα.

– Δεν εννοώ χρήµατα. Εννοώ πολλά χρήµατα και κάπως έτσι χάλασε η συµφωνία.


– Τι άλλο θα δούµε τον Ιούλιο;

– Στην Αθήνα θα βολευτείς µε Ζαχαράτο, την Ταράτσα του Φοίβου και την Αρβανιτάκη που θα εµφανίζονται στο Άλσος.

– Όλοι µαζί;

– Όχι, σε διαφορετικές µέρες. Αλλά και αυτά ξεκινάνε από τις 15 Ιουλίου.

– Τι καλοκαίρι θα ζήσουµε φέτος; Πού είναι τα µπικίνι, οι ρακέτες, οι παραλίες, τα stories µε τις πισίνες των ξενοδοχείων, τα γκουρµέ φαγητά, οι ξαπλώστρες, η Μπόµπα, η Οικονοµάκου;

– Σιγά, κούκλα µου. Όλα αυτά που λες δεν θα µου λείψουν καθόλου. Τα είδα, τα ξαναείδα, τα έχω σχεδόν αποβάλει από τον οργανισµό µου. Και ευτυχώς. 

leave a reply

Your Review