Μαρία Ηλιάκη: Τι βάση έχουν, τελικά, οι φήμες περί εγκυμοσύνης;

Μια ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου ήταν αρκετή για να πάρουν και πάλι φωτιά οι φήμες

Μια αινιγματική δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου ήταν αρκετή για να πάρουν και πάλι φωτιά οι φήμες για τη Μαρία Ηλιάκη και μία ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της.

Βέβαια, φημολογία υπήρχε και πέρσι και ήθελε την παρουσιάστρια να παντρεύεται με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη, όμως, η φημολογία των τελευταίων ημερών αναζωπυρώθηκε, ύστερα από τη δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

“Νιώθω ότι κάτι καλό συμβαίνει στη ζωή της ή κάτι καλό θα συμβεί”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια που με την Ηλιάκη έχουν υπάρξει τόσο συνεργάτιδες όσο και καλές φίλες και σίγουρα είναι μια κουβέντα που μπορεί να βάλει σε σκέψεις τους δημοσιογράφους.    

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @marakiiliaki_officialfp_

Ας σημειωθεί ότι η Ηλιάκη πέρασε τις γιορτές στη Ζυρίχη μαζί με τον σύντροφό της, καθώς εκείνος ζει και εργάζεται εκεί. Εδώ και καιρό οι φωτογραφίες του ζευγαριού στα social media “μιλούν” για μία σχέση που βρίσκεται στην ωραιότερη φάση της και που δεν μεταβάλλεται από την απόσταση. Τόσο η παρουσιάστρια ταξιδεύει συχνά στην Ελβετία και περνά αρκετό χρόνο εκεί, ενώ και ο σύντροφός της καλύπτει αρκετά συχνά την απόσταση, περνώντας μεγάλα διαστήματα στην Ελλάδα, μόνο και μόνο για να είναι μαζί. 

Τώρα, αν όντως το ’21 φέρει γάμο και ίσως το πρώτο παιδί για το ζευγάρι, απομένει να το δούμε!