Μarivee house : Η Βασιλική Ρούσσου σου προτείνει κοσμήματα που θα απογειώσουν τα εορταστικά look σου

Τη Βασιλική Ρούσσου μπορεί να τη γνωρίσαμε μέσα από το καθημερινό show “My Style Rocks” πριν από μερικά χρόνια, η σχέση της όμως με τη μόδα άρχισε από 17 χρονών με το μοντέλινγκ. Από μικρή της άρεσε να συνδυάζει και να «παίζει» με τις τάσεις και τα αξεσουάρ.

Το 2015 ξεκίνησε το δικό της brand κοσμημάτων με όνομα MARIVEE με φυσικό κατάστημα στο Παγκράτι και από τότε κατασκευάζει εντυπωσιακά χειροποίητα κοσμήματα με χαρακτήρα, διακοσμημένα με πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες.

Η φετινή χειμερινή συλλογή που τρέχει τώρα «ΛΑΜΨΗ» για το χειμώνα 23-24 έρχεται για να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε όμορφες αλλαγές. Θέλει να σας θυμίζει την λάμψη που ακτινοβολούμε κάθε μέρα στις πιο δυνατές στιγμές μας!

Με συνδυασμό του παλιού και του νέου. Μαργαριτάρια, ημιπολύτιμες πέτρες, μοναδικές αλυσίδες, εμπνευσμένα charms, λάμψεις, γυαλιστερές υφές, σύγχρονη πνοή. Η συλλογή ακόμα περιλαμβάνει Sexy glowing chokers, rock on κολιέ , classy with a twist σκουλαρίκια και ένα ομαλό πάντρεμα χρυσού με ασήμι που θα σας κάνει να ξεφύγετε από τα πρέπει και να αγκαλιάσετε την MARIVEE γυναίκα μέσα σας, που ποτέ δεν σταματά να ανακαλύπτει τον εαυτό της.

Τα φετινά χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα δώρα βρίσκονται στο Παγκράτι!

Παγκράτι, Αρχιμήδειους 2-6

www.marivee.com

IG @marivee.gr