Πρωτοποριακή μέθοδος βιολογικής θεραπείας ομορφιάς

PRP σύμμαχος και στην Οδοντιατρική

ΤΣΙΝΤΖΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Το PRP εκτός από το χώρο της αισθητικής μέσω μεσοθεραπειών, πετυχαίνοντας μια ολιστική αναγέννηση του δέρματος, χρησιμοποιείται θεραπευτικά και στην οδοντιατρική. Η μέθοδος είναι 100% φυσική, καθώς χρησιμοποιούμε το αίμα του ασθενούς. Πραγματοποιείται αιμοληψία και το δείγμα υποβάλλεται σε φυγοκέντριση χαμηλών στροφών, χωρίς καθόλου χημικές προσμίξεις, προκειμένου να απομονωθεί το πλάσμα.

Στην οδοντιατρική, μετά από κατάλληλη επεξεργασία, χρησιμοποιείται ως αυτόλογο μόσχευμα για αναπλάσεις μαλακών, καθώς και σκληρών ιστών. Το προϊόν που μας ενδιαφέρει είναι ο θρόμβος πλάσματος που δημιουργείται, ο οποίος είναι πλούσιος σε αυξητικούς παράγοντες, οι οποίοι με τη σειρά τους ενεργοποιούν τα βλαστοκύτταρα και βοηθούν τους ιστούς να επουλωθούν. Έτσι έχουμε καλύτερη αναγέννηση του οστού, ταχύτερη επούλωση, αυξημένη αγγείωση της περιοχής και μείωση του κινδύνου για επιμόλυνση.

Η διαδικασία μοιάζει αρκετά με τη μέθοδο της Μεσοθεραπείας , με την διαφορά ότι στην αισθητική απομονώνουμε το πλάσμα, το οποίο είτε χρησιμοποιείται αυτούσιο , είτε εμπλουτίζουμε με ένα κοκτέιλ Βιταμινών (A, B, C, D&E), Υαλουρονικού οξέος, Μετάλλων, Συνενζύμων και λοιπών θρεπτικών στοιχείων, που διεγείρουν τον φυσικό μηχανισμό ανάπλασης του δέρματος. Στην περίπτωση της Μεσοθεραπείας ενεργοποιείται η ανάπλαση του κολλαγόνου, βελτιώνοντας την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας, βοηθώντας στην επούλωση ουλών και σημαδιών και στη εξάλειψη των μαύρων κύκλων. Προσδίδει επίσης όγκο σε περιοχές όπου έχει χαθεί, βοηθά στην μείωση των ρυτίδων σε πρόσωπο, «πόδι χήνας», «ρυτίδες γέλιου» και λαιμό, και βελτιώνει σημαντικά το οβάλ του προσώπου.

Στο ιατρείο μας παρέχονται και οι δυο υπηρεσίες από εξειδικευμένο προσωπικό.

 

Dental Clinic Hamogelo

Λαζαράκη 16, Γλυφάδα

210 8980889, info@tsintzouvasiliki.gr