Μάρω Κοντού, Σπύρος Μπιμπίλας και Διονύσης Παναγιωτάκης στο Dot.

Δείτε στο Dot. αυτό το Σαββατοκύριακο όλα όσα σχολιάζουν για τις καταγγελίες

Τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα! Η Νάνσυ και ο Θανάσης σας υποδέχονται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50 στον ΣΚΑΙ.

Αυτό το Σαββατακύριακο καλεσμένοι στο Dot. η Μάρω Κοντού, ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Διονύσης Παναγιωτάκης, τρεις σημαντικοί άνθρωποι του θεατρικού χώρου, σχολιάζουν τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών για κακοποιητικές συμπεριφορές, βία και παρενοχλήσεις.

Η Μάρω Κοντού αναφέρεται στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη. Τι θυμάται από εκείνον; Αποκαλύπτει επίσης για ποιον λόγο είχε διώξει εκείνη σκηνοθέτη από παράσταση, όταν ήταν θιασάρχης και απαντά με κάθε ειλικρίνεια στο αν έχει δεχθεί κάποιου είδους παρενόχληση.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) , σχολιάζει τις καταγγελίες που έχουν φτάσει στο πειθαρχικό. Τι γίνεται με τη βία και τις παρενοχλήσεις στον θεατρικό χώρο και για ποιον λόγο λέει ότι “Αν τα αγόρια ανοίξουν το στόμα τους, θα τρίξουν καρέκλες”;

Όσα εκτυλίσσονται στον κόσμο του θεάτρου σχολιάζει και ο πρόεδρος της Ένωσης Θεατρικών Παραγωγών, Διονύσης Παναγιωτάκης. Αποκαλύπτει αν γνώριζε για όλα αυτά τα περιστατικά βίας που έχουν καταγγελθεί, αν έχει συνεργαστεί με κάποιον από τους φερόμενους ως θύτες και όσα γίνονται πίσω από τα καμαρίνια.

 

leave a reply

Your Review