Νάσος Γαλακτερός: Η πορεία του στο μπάσκετ, η απομυθοποίηση του ειδώλου του και η ταμπέλα “ανήσυχο πνεύμα”

Νάσος Γαλακτερός: ένα όνομα, μια ιστορία. Αν θα χαρακτήριζε κάπως τον εαυτό του, θα έβαζε την ταμπέλα “ανήσυχο πνεύμα”, ενώ οι θαυμαστές του ακόμη τον αποκαλούν “άσσο του παρκέ”. Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας στον Βασίλη Σκουντή και το SPORT24.

Ο άσσος του μπάσκετ μίλησε για όλα και αποκάλυψε ανέκδοτες ιστορίες από την πορεία του. Ρίχνοντας κλεφτές ματιές στην κόρη του, Σόφη, που βρισκόταν πίσω από τις κάμερες και χαμογελώντας, μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας και την σχέση με τα παιδιά του. Ανήσυχο πνεύμα, εξαιρετικός στο πιάνο και κορυφαίος στο μπάσκετ μίλησε για τη ζωή μετά το μπάσκετ, τον Ίβκοβιτς που του είπε να μην παίξει στην Εθνική, τον Ψωμιάδη που τον έπεισε να πάει στην ΑΕΚ και γιατί δεν υπέγραψε στον Ολυμπιακό, την επίσκεψη του Παύλου Γιαννακόπουλου στο σπίτι του και τη μεταγραφή που χώρισε την Ελλάδα στα δύο.

Ο Νάσος Γαλακτερός υπήρξε πρότυπο για πολλά νέα παιδιά. Ο ίδιος πιστεύει πως δεν πρέπει κανείς να συναντά το είδωλό του γιατί …το απομυθοποιεί. Έτσι έγινε και με το δικό του. Όπως αποκάλυψε, όταν συνάντησε το είδωλο του, όχι μόνο το απομυθοποίησε, αλλά κατέβασε και την αφίσα του από το δωμάτιο του.

Πλέον ασχολείται με τον επιχειρηματικό κλάδο και απολαμβάνει όμορφες οικογενειακές στιγμές. Όσο για τον Παύλο, τον γιό του που βρίσκεται στο Survivor, αποκάλυψε πως κάθε βράδυ παρακολουθεί με αγωνία το παιχνίδι, ενώ το πρώτο πράγμα που τον ρώτησε ήταν αν το θέλει. “Αν το θέλεις, καν’ το” του είπε.  Μάλιστα, δε δίστασε να δηλώσει πως ίσως και ο ίδιος να πήγαινε. Είπαμε, είναι ανήσυχο πνεύμα και στην παρακάτω συνέντευξη θα μάθετε πολλά για εκείνον.