Νικόλας Βαρθακούρης: Μπλε μαλλί, απίστευτο τραγούδι, καταπληκτική φωνή – Ο μικρός γιος του Γιάννη Πάριου ήρθε για να μείνει!

Το "Good job, Nicky" είναι ήδη στα top trends του YouTube

Θυμίζει τα ακούσματα του Tom Odell και του Adam Smith, αλλά, λέγεται Νικόλας Βαρθακούρης, είναι ο αδελφός του Χάρη Βαρθακούρη και ο μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Πριν από περίπουη μία εβδομάδα ο 24χρονος καλλιτέχνης “έριξε” στο YouTube το νέο του τραγούδι, μέσα στον Νοέμβριο έχουμε να περιμένουμε την πρώτη μεγάλη δισκογραφική του δουλειά και ήδη το “Good Job, Nicky” είναι από τα top hits του YouTube.

Όσο εντυπωσιακός είναι ο νεαρός με τα μπλε μαλλιά, άλλο τόσο εντυπωσιακό είναι το video clip και το τραγούδι του, που ερμηνεύει στα αγγλικά και σε τίποτα δεν θυμίζει ελληνικά ακούσματα του σήμερα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της δισκογραφικής του νεαρού «ο good job nicky, που υπογράφει εξ ολοκλήρου τον αγγλικό στίχο και μέρος της σύνθεσης (μαζί με τον καλό του φίλο Ερμή Γεραγίδη), δέχτηκε από μικρός έντονες καλλιτεχνικές επιρροές μέσα στο οικογενειακό του περιβάλλον».

Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, πουθενά δεν αναφέρεται η συγγένεια πρώτου βαθμού με τον μεγάλο έλληνα τραγουδιστή, Γιάννη Πάριο, την είδηση, όμως, για το ποιος είναι ο νεαρός καλλιτέχνης που έχει κάνει θόρυβο, χωρίς να χρειαστεί να πει λέξη, την έβγαλε ο αδελφός του, Χάρης Βαρθακούρης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. 

«Είναι τόσο καλή η δουλειά του Νικόλα που με κάνει να ζηλεύω… και να αναρωτιέμαι… μήπως ήρθε η ώρα να βγάλω κι εγώ ένα τραγούδι; Καλή η τηλεόραση, βάζει φαγητό στο τραπέζι, αλλά σαν τη μουσική, την πρώτη και μεγάλη μου αγάπη, σίγουρα δεν είναι! In conclusion: όχι απλά good… AMAZING JOB Nicky! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ και ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ εύχομαι!», συνεχίζει ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Πάριου. Να σημειωθεί ότι το εντυπωσιακό, αν και κάπως σκληρό video έχει σκηνοθετήσει ο ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, η διεύθυνση φωτογραφίας είναι του Γιάννη Μιχελόπουλου και η επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι μέχρι αυτή τη στιγμής, το τραγούδι του Νικόλα Βαρθακούρη έχει ξεπεράσει ήδη, σε πέντε ημέρες, το μισό εκατομμύριο views. Ακούστε το τραγούδι του, εδώ >>>