Με ένα ποίημα ο Πάνος Μουζουράκης καλεί τους δημοσιογράφους να μην παρευρεθούν στο γάμο του

 Σε δημιουργικό οίστρο φαίνεται να βρίσκεται ο Πάνος Μουζουράκης, λίγες μέρες πριν από τον γάμο του με τη Μαριλού Κόζαρη. Δεν πρόκειται, βέβαια, για κάποιο νέο πρότζεκτ του τραγουδοποιού,  αλλά μάλλον για μια impromptu ποιητική στιγμή του.

 

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλά στην κάμερα, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube με τίτλο «Υπομνημονεύματα», και σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο ζητά να κρατήσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή του γάμου μακριά από τα media.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος λέει:

 

«Θα είμαστε σε κύκλο μικρό, οικογένεια, κουμπάροι

και 502 φίλοι στενοί, που μας πήρανε χαμπάρι.

Χάρη σ’ εσάς, που θα ήθελα μία χάρη να ζητήσω

μακριά από τα ΜΜΕ, την ημέρα αυτή να ζήσω.»

 

Πολλές υπήρξαν, ωστόσο οι αντιδράσεις από τις ψυχαγωγικές εκπομπές, με κάποιους να μην συμμερίζονται το χιούμορ του Πάνου Μουζουράκη, ούτε να θέλουν απαραίτητα να σεβαστούν τις επιθυμίες του.

 

Για παράδειγμα, η Ελεονώρα Μελέτη μέσω της εκπομπής της «Mega Καλημέρα» πήρε σαφή θέση:

«Θα σου πω το σκεπτικό μου, από τη στιγμή που έχω κάνει έναν κρυφό γάμο και έχω ακούσει τα εξ αμάξης που δεν ήθελα να μαθευτεί ο γάμος μου. Εγώ θα το στείλω το συνεργείο και θα το στείλω, όχι γιατί δεν σέβομαι αυτό που είπε ο Μουζουράκης, αλλά γιατί καταλαβαίνω ότι εξέφρασε τις σκέψεις του. Θεωρώ ότι αν πραγματικά ήθελε να το κόψει, και αυτό πρέπει να το εκτιμήσουμε, θα το έκοβε. Υπάρχουν τρόποι να το κόψεις. Δεν ήθελε να το κόψει ο άνθρωπος, ήθελε απλά να μας ζητήσει να είμαστε λίγο πιο διακριτικοί και να σεβαστούμε αυτή τη στιγμή. Από μακριά προφανώς. Η ώρα η καλή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Σε πιο ήπιους τόνους κινήθηκαν δύο άλλες κυρίες της πρωινής ζώνης, θέλοντας να σεβαστούν το δικαίωμα του καλλιτέχνη να κρατήσει μια τόσο προσωπική του στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

«Ήδη έχουν κανονίσει όλες οι εκπομπές αποστολή για την κάλυψη του event. Μετά από αυτό το βίντεο σκέφτομαι ότι πρέπει να αναθεωρήσουμε και να το κάνουμε όλοι μαζί. Υπάρχουν σημεία που είναι αρκετά αιχμηρός στο βίντεο», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Απευθυνόμενη απευθείας στον τραγουδιστή, η Φαίη Σκορδά είπε μέσω της εκπομπής της:

 

«Πάνο μου, δεν θα στείλω [ενν. συνεργείο], όχι επειδή είσαι εσύ, αλλά δεν θα το έκανα σε κανέναν. Μπορείς μετά να έρθεις εδώ και να δώσεις συνέντευξη. Στην ζωή τα πράγματα δεν είναι μόνο της στιγμής και πολλές φορές όταν κάποιον τον σέβεσαι, έρχεται η στιγμή που στο επιστρέφει λίγο καθυστερημένα, αλλά επιστρέφεται. Έτσι χτίζονται οι σχέσεις σε μία Ελλάδα που είμαστε 100 άνθρωποι μόνο»