Αντώνης Σρόιτερ: Γιατί “κόπηκε” η εκπομπή με τον Γρηγόρη Πετράκο

Τη στιγμή που και η Δανάη Μπάρκα ετοίμαζε συνέντευξη με τον γνωστό τραγουδιστή

Πολλοί περίμεναν από χθες την ήδη πολυσυζητημένη συνέντευξη του Γρηγόρη Πετράκου στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή του Tik Talk.

Η εκπομπή θα ήταν αφιερωμένη στον κορονοϊό, με καλεσμένους λοιμωξιολόγους, αλλά και αρνητές που δεν πιστεύουν στις συνέπειες της πανδημίας και οι οποίοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για ακόμη μία γρίπη.

Κάτι όμως, η αύξηση των ημερήσιων κρουσμάτων, κάτι τα απανωτά lockdown ανά τη χώρα, κάτι και που στα social media γινόταν ήδη χαμός με τις αμφιλεγόμενες απόψεις του τραγουδιστή για τον κορονοϊό και η εκπομπή δεν προβλήθηκε ποτέ.

“Κόπηκε” όπως εξήγησε ο παρουσιαστής λόγω του ακατάλληλου timing και με σχετική ανάρτησή του φρόντισε να ενημερώσει για το τι ακριβώς συνέβη. Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί πως και η Δανάη Μπάρκα, η οποία σήμερα το πρωί επρόκειτο να φιλοξενήσει στην πρωινή εκπομπή της στο Mega.

Γενικώς και πέρα από την τοποθέτηση του δημοσιογράφου, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του τηλεοπτικού ρεπορτάζ έχουν ήδη δοθεί οδηγίες στις τηλεοπτικές εκπομπές, προκειμένου να μη δίνεται λόγος σε αμφιλεγόμενες απόψεις που αμφισβητούν τη χρήση μάσκας και ενδεχομένως δίνουν λανθασμένες εντυπώσεις στους πολίτες και μάλιστα τη στιγμή που το 2ο κύμα κορονοϊού πλήττει τη χώρα.