Η Εβελίνα Παπούλια που δεν γνωρίζουμε: αυτή την Κυριακή στο DoT

Η ταλαντούχα ηθοποιός σε μία διαφορετική συνέντευξη

Όταν ξεκινούσε, οι εφημερίδες και τα περιοδικά έγραφαν για μία εξαιρετικά ταλαντούχα καλλιτέχνι, με υπέροχη φωνή και υποκριτικές ικανότητες που θα μπορούσαν να της εξασφαλίσουν καριέρα στο εξωτερικό.

Και η αλήθεια είναι ότι η Εβελίνα Παπούλια ξεχώρισε και σε αυτά τα είδη, αλλά και στους δραματικούς ρόλους, γνώρισε, όμως, ανεπανάληπτη επιτυχία μέσα από την αξέχαστη σειρά “Δύο Ξένοι”. Αυτή η γυναίκα, ωρίμασε πιο ωραία και πιο σοφά από πολλές άλλες ηθοποιούς της γενιάς της και στο DoT έρχεται πιο φιλοσοφημένη από ποτέ για να αποκαλύψει -μεταξύ πολλών άλλων- ότι δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός για τον πιο απίθανο λόγο.

Ακόμη μιλά για την οικογένεια και την επιτυχημένη καριέρα της κόρης της στο εξωτερικό, για τη σχέση της με τον χρόνο και την πίστη της στα θαύματα που γίνονται κάθε μέρα, απλώς δεν είμαστε πάντα προσεκτικοί για να τα διαπιστώσουμε… 

Αυτή την Κυριακή η Εβελίνα Παπούλια απέναντι από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο έρχεται για να μας αποκαλύψει μια άλλη, πιο συνειδητοποιημένη πλευρά της ζωής, αλλά και για να μοιραστεί μαζί μας άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν της, πριν γνωστή στο ευρύ κοινό, αλλά και μετά! Αυτή την Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ και μόνο στο DoT! 

leave a reply

Your Review