Ο Tommy Hilfiger στην Μύκονο για τα εγκαίνια του ομώνυμου καταστήματος του

Στην λαμπερή εκδήλωση, που συνδύασε το Classic American Cool στυλ του brandμε τη γοητεία της Μεσογείουκαι του κοσμοπολίτικου νησιού,ο Tommy Hilfiger μαζί με την σύζυγό του συνάντησαν πλήθος ξένων και Ελλήνων επωνύμων και συνεργατών, και ξεναγήθηκαν στο κατάστημα Tommy Hilfiger, το οποίο τοποθετημένο ανάμεσα στα χαρακτηριστικά Ματογιάννιατης Μυκόνου είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με την αισθητική του νησιού.

Γρηγόρης Σαράντης, Benoit De Craned’ Heysselaer, Tommy Hilfiger, Γιώργος Μπετχαβάς
ΧρήστοςψΒερώνης (Δήμαρχος Μυκόνου), TommyψHilfiger, Κατερίνα Μονογυιού (Βουλευτής Κυκλάδων)

Παράλληλα, οι δημοσιογράφοι που παρευρέθηκαν τόσο από τα ελληνικά όσο και από τα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είχαν την ευκαιρία να τους ξεναγήσει ο ίδιος ο Tommy Hilfiger στην φιλοσοφία της ομώνυμης συλλογής για το Καλοκαίρι 2024 που πωλείται στο κατάστημα και περιέχει μία μεγάλη ποικιλία από ανδρικά και γυναικεία ρούχα, υποδήματα, αξεσουάρ, εσώρουχα και μαγιό.

TommyψHilfiger, Lucien Laviscount
Xenia Adonts, Tommy Hilfiger, Romee Strijd

Ο εξωτερικός χώρος του καταστήματος είχε διαμορφωθεί ειδικά για την εκδήλωση των εγκαινίων, ώστε να προσαρμόσει την φιλοσοφία του brand στο μυκονιάτικο σκηνικό. Μεγάλες γλάστρες με ελιές, δύο ολόλευκα barsπου σέρβιραν tailor made cocktails, props στην χαρακτηριστική χρωματική παλέτα τουTommy Hilfiger και πολλά ακόμα δημιούργησαν έναν μοναδικό καμβά όπου το Αιγαίο ενώνεται με την αμερικανική κληρονομιά της μάρκας. Η ατμόσφαιρα ζωντάνεψε με τις μουσικές επιλογές του Dj Tjani, ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν εκλεκτά πιάτα και τοπικές γεύσεις.

Tommy Hilfiger Mykonos ΗλιάναΠαπαγεωργίου

 

Tommy Hilfiger Mykonos ΧρυσιάνναΑνδριοπούλου, Ηρακλής Τσουζίνοφ,, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Περιφέρειας Κυκλάδων, ανάμεσα στους οποίους η Βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού,  ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Στέλιος Μπρίγγος, ο Δήμαρχος Μυκόνου Χρήστος Βερώνης,ο Αντιδήμαρχος Κυκλάδων Δημήτρης Κουτσούκος καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς.

Emma Brooks, Sabrina Quesada, Lukas Gage, Sofia Hublitz

Αξίζει να σημειωθεί πως το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και εγχώριοι Influencers, όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Χρυσιάνα Ανδριοπούλου (γνωστή ως Shoprano), η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, αλλά και Influencers και ηθοποιοί του παγκοσμίου στερεώματος όπως, το μοντέλο Romee Strijd, η Hannah Desai, ο Lucien Laviscount, οLucas Cage και πολλοί ακόμα.

leave a reply

Your Review