Κατερίνα Καινούργιου: “Μου κάνει bullying, tag-άρει τους δικούς μου, με λέει πλαστικομούρα”

Η παρουσιάστρια ξέσπασε το πρωί μέσα από την εκπομπή της στο OPEN

Για την περίεργη και εξαιρετικά ενοχλητική κατάσταση που βιώνει το τελευταίο διάστημα με κάποιον ο οποίος την “κυνηγά”, την παρακολουθεί και την ενοχλεί μέσω των social media μίλησε το πρωί και μέσα από την εκπομπή της “Ευτυχείτε” στο OPEN, η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια φανερά ενοχλημένη μοιράστηκε την περιπέτεια του τελευταίου διαστήματος με τους τηλεθεατές, αλλά και με τους συνεργάτες της καλώντας αυτόν που έχει κάποιο πρόβλημα μαζί της, απλώς να την κάνει unfollow και να συνεχίσει τη ζωή του.  

Επίσης, ενημέρωσε ότι έχει ήδη απευθυνθεί στη δίωξη και προκειμένου να σταματήσει ο ανώνυμος λογαριασμός που της κάνει τη ζωή δύσκολη να έρθει αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεων του. 

«Έχω δεχτεί διαδικτυακό bullying. Καθημερινά μου έρχονται μηνύματα από συγκεκριμένο ψεύτικο λογαριασμό. Έχω πάει στη δίωξη. Ταγκάρει όλους μου τους φίλους, τον Φίλιππο, με βρίζει σαν να μην υπάρχει αύριο», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και συνέχισε ακόμη πιο αποκαλυπτικά γι’ αυτό που ζει εδώ και μέρες: “Με λέει πλαστικομούρα, γράφει στον Φίλιππο γιατί είναι μαζί μου. Τέτοιο μίσος, κάνεις αναφορά και φτιάχνει άλλο λογαριασμό και συνεχίζει και βρίζει με χυδαίους τρόπους και χωρίς επιχειρήματα. Αν δε σου αρέσουν πολύ απλά unfollow. Αν δεν σας αρέσει κάποιος, μην ασχοληθείτε»