Νίκος Μουτσινάς: Με τη Μαρία Ηλιάκη δεν μιλάμε, το “Ξαναδέστε τους” ήταν το τελειωτικό χτύπημα

Ο παρουσιαστής σε μία ειλικρινή συνέντευξή του στο YouTube

Δεν μιλάει σχεδόν ποτέ, χωρίς να κάνει πλάκα, αλλά όταν αποφασίζει να το κάνει, είναι απόλυτα ειλικρινής και δεν μασάει τα λόγια του. Ο Νίκος Μουτσινάς επέλεξε να μιλήσει στον φίλο του και YouTuber, Φίλιππο Ιωάννου, γνωστό και ως Fipster και εκεί είπε τα πάντα, για όλες τις συνεργασίες του μέχρι σήμερα. 

Από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μέχρι τη Μαρία Ηλιάκη και από εκεί στο σήμερα, ο Μουτσινάς υπήρξε αποκαλυπτικός για το πού πέρασε καλύτερα και για το ποιες συνεργασίες απλώς δεν έπρεπε να συμβούν την περίοδο που συνέβησαν. 

«Στην αρχή με τον Γρηγόρη δεν συνεργαστήκαμε καλά μέχρι να γνωριστούμε. Με την Κατερίνα (Καινούργιου) δεν έχω συνεργαστεί καλά από την άποψη ότι ζοριζόμασταν πολύ σε κάτι που δεν ξέραμε, δεν ξέραμε τι να κάνουμε και δεν καταλαβαίναμε πώς να συνεργαστούμε. Με τη Μαρία δεν μιλάμε, αλλά όχι ότι είμαστε μαλωμένοι. Δεν έχουμε επικοινωνία. Δεν έχουμε τσακωθεί δεν της έχω κάνει κάτι ούτε μου έχει κάνει κάτι. Απλά νομίζω πως το “Ξαναδέστε τους” ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Ήταν όλο λίγο περίεργο, δεν ήταν κάτι που έπρεπε να έχει γίνει την περίοδο που έγινε», εξήγησε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ. 

«Δεν μπορώ να μετανιώνω, βαριέμαι. Γνώρισα και τη Μαίρη Συνατσάκη εκεί οπότε δεν μπορώ να το μετανιώσω. Επίσης, πήρα κι εγώ το μάθημά μου, το οποίο όμως δεν ξέρω πώς να το εφαρμόσω, ότι αν δεν είσαι σε φάση γενικά, δεν κάνεις ξεκινήματα. Πρέπει να τα βρεις μέσα σου και να πεις τώρα έχω τη δύναμη, πάω. Είχα χάσει τη μάνα μου, ήμουν σε πένθος», τόνισε. Ολη τη συνέντευξη του παρουσιαστή μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ >>> 

 

leave a reply

Your Review