Νότης Σφακιανάκης: Το μήνυμα μετά τη σύλληψη και ο λογαριασμός του στο Instagram που εξαφανίστηκε

Ο τραγουδιστής επιχείρησε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του, όμως, ο λογαριασμός του "κατέβηκε"

Λίγες μόλις ημέρες μετά τη σύλληψη του για οπλοκατοχή και κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών, ο Νότης Σφακιανάκης επιχείρησε να στείλει ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τους θαυμαστές τους, όμως, ο λογαριασμός του στο Instagram “κατέβηκε”.

Το θέμα αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου “Ευτυχείτε” στο OPEN, ενώ όπως έγινε γνωστό, ο λογαριασμός στο Instagram του γνωστού τραγουδιστή, το οποίο όμως πλέον δεν υπάρχει. Και να το μήνυμα που εμφανιζόταν σ’ αυτόν…

«Η Αγάπη σας χρόνια τώρα εκδηλωμένη! Η στήριξή σας έμπρακτη σε κάθε δύσκολη στιγμή! Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας πως το κράτος του κ..ου, αλληλένδετα με πληρωμένους δημοσιογράφους και χρεωμένα κανάλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας λειτουργούν με γνώμονα το διαίρει και βασίλευε προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους παιδεραστές, τους βιαστές, τους φοροφυγάδες, και πάσης φύσεως κακοποιό στοιχείο που πάει με τα νερά τους ή εντάσσεται κιόλας….

.. απεναντίας για όλους εμάς τους υπόλοιπους μπορεί να συμπεριφέρεται και να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελός του σαθρού συστήματος, κερδίζοντας νούμερα «ευρά» γελοιοποιώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Υ.Γ. 1 Μη μασάτε με τη μ****** που μας πασάρουν
Υ.Γ. 2 Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και ιστορίες σας που με φιμώνει το Instagram να επαναδημοσιεύσω».

leave a reply

Your Review