Ο Brad, η Jennifer και οι δωρεές των 2 εκ. δολαρίων στον οργανισμό Color of Change

(Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Turner)

Μια φιλανθρωπική κίνηση ήταν αρκετή για να αναζωπυρώσει τις φήμες για επανασύνδεση του Brad Pitt και της Jennifer Aniston. Την περασμένη εβδομάδα, η Jen, γνωστή για την ευαισθησία και την ακτιβιστική της δράση, έκανε σιωπηλή δωρεά -χωρίς τις συνήθεις τυμπανοκρουσίες των διάσημων- 1 εκ. δολαρίων στο Color of Change, τον μεγαλύτερο online αντιρατσιστικό οργανισμό. Σύμφωνα με τη Mirror, ο Brad Pitt ακολούθησε το καλό της παράδειγμα και δώρισε το ίδιο ακριβώς ποσό στον ίδιο ακριβώς οργανισμό. Καλά πληροφορημένη πηγή ανέφερε σχετικά: “Ο Brad άρχισε να ασχολείται με τη φιλανθρωπία εξαιτίας της Jen και είχε δηλώσει ότι θα πρόσφερε όσα χρήματα θα έδινε κι εκείνη. Είχε συμμετάσχει στις διαμαρτυρίες αυτή την εβδομάδα (σ.σ. με αφορμή πάντα τη δολοφονία του George Floyd) και την επόμενη μέρα είχε πάει στο σπίτι της. Είναι και οι δύο πολύ αποφασισμένοι να βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούν”.

Πριν από μερικούς μήνες, το πρώην ζευγάρι είχε απαθανατισθεί να ανταλλάζει θερμούς εναγκαλισμούς στα παρασκήνια της τελετής των Χρυσών Σφαιρών, οι φωτογραφίες τους είχαν γίνει viral και για άλλη μια φορά όλοι έβαζαν στοιχήματα για την επανασύνδεσή τους. Οι ίδιοι βέβαια ισχυρίζονται ότι είναι μόνο καλοί φίλοι. Ωστόσο, “ο Brad και η Jen άρχισαν να ξαναμιλούν όταν χώρισαν από τις προηγούμενες σχέσεις τους (την Angelina Jolie και τον Justin Theroux αντίστοιχα). Βλέπονται μεν, αλλά μόνο τυχαία και περιστασιακά. Η Jen γίνεται πολύ συχνά στόχος των paparazzi και γι’ αυτό απέφευγε συνειδητά τον Brad, γιατί παρόλο που ανέκαθεν τον λάτρευε, δεν ήθελε να δώσει αφορμή για φήμες. Δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι θα γίνονταν τόσο μεγάλο θέμα στον Τύπο. Είχαν γελάσει πολύ και οι δύο με αυτό”, ανέφερε η ίδια λαλίστατη πηγή.

Τελικά, τα έχουν; Είναι μόνο πολύ καλοί φίλοι; Πάντως, τα 2 εκ. δολάρια που έδωσαν και οι δύο μαζί για  καλό σκοπό, είναι θετικό ανεξαρτήτως του είδους της σχέσης τους.

leave a reply

Your Review