Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος σε επίσημο δείπνο στο Athénée για την λήξη Our Ocean Conference

Παρουσία του Πρίγκιπα Αλβέρτου Β’ του Μονακό πραγματοποιήθηκε χθες στο Athénée  το επίσημο δείπνο για την λήξη του Our Ocean 2024 που έλαβε χώρα στην Έλλαδα.

Το κάλεσμα στο παγκοσμίου φήμης Athénée, οργανώθηκε από τον επίτιμο Πρόξενο του Μονακό Dr Βασίλη Αποστολόπουλο και την εκπρόσωπο της κυβέρνησης στο Συνέδριο Dr Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

Χρύσανθος Πανάς, Prince Albert II of Monaco, Emmanuel Spanoudis, Βασίλης Αποστολόπουλος
Χρύσανθος Πανάς, Όλγα Κεφαλογιάννη, Γιώργος Παπατζανής

Το δείπνο αφιερωμένο στην Μπλε Οικονομία και την Βιωσιμότητα, έδωσε το καλύτερο έναυσμα για την συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος καθώς ο Όμιλος Πανά, στον οποίο ανήκει το ιστορικό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, ήταν ο πρώτος που εισήγαγε τις μεθόδους βιωσιμότητας στις επιχειρήσεις του.

Ο Χρύσανθος Πανάς είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον Πρίγκηπα Αλβέρτο τα βιβλία του Athens Riviera και Greek Islands από τις εκδόσεις Assouline και να υπογραμμίσει την έμφαση που έχει δώσει στα βιβλία αυτά στις ελληνικές θάλασσες.

Πόλυς Χατζηιωάννου, Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, Κλέλια Χατζηιωάννου, Κωνσταντίνος Σκορίλας
Χρύσανθος Πανάς, Dr Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Δαμιανός Ευθυμιάδης, Λευτέρης Αυγενάκης
Ρόη Αποστολοπούλου, Θεόδωρος Σκυλακάκης, Παύλος Ευθυμίου

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος, γνωστός για την περιβαλλοντική του δράση και ως επίτιμος καλεσμένος του Συνεδρίου Our Ocean 2024 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δήλωσε για μια ακόμη φορά την αγάπη του για την Ελλάδα και αναχωρεί ενθουσιασμένος από την επιτυχή έκβαση όλων των εργασιών και το υπέροχο δείπνο στο Athénée .

Στο Athénée παρευρέθηκαν Αρχηγοί κρατών, Υπουργοί της Κυβέρνησης και Πρέσβεις χωρών από όλον τον κόσμο.