Ο Željko Joksimović με νέο super hit στα ελληνικά

Ο μεγαλύτερος τραγουδιστής και συνθέτης της ποπ των Βαλκανίων, Željko Joksimović, μόλις κυκλοφόρησε την απόλυτη καλοκαιρινή επιτυχία σε δύο γλώσσες! O Željko δημοσίευσε το νέο του τραγο΄ύδι που θυμίζει έντονα τις μεγάλες επιτυχίες του πριν από 20 χρόνια, στα ελληνικά και στα σερβικά.

«Έλα Δώσε» είναι ο τίτλος του και γράφτηκε από τη Βάγια Καλαντζή, γνωστή για τις μεγάλες τις επιτυχίες όπως το «Είναι Στιγμές» του Αντώνη Ρέμου, ενώ τη μουσική συνέθεσε ο ίδιος ο Željko. Είκοσι χρόνια μετά την κυκλοφορία του “Lane Moje”, ο Željko Joksimović ήθελε να κυκλοφορήσει ένα τραγούδι στην ελληνική γλώσσα αφού όπως δηλώνει ο ίδιος αισθάνεται την Ελλάδα ως δεύτερο σπίτι του έπειτα από τη συνεργασία του με τους μεγαλύτερους σύγχρονους λαϊκούς και έντεχνους καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Κότσιρας και πολλοί ακόμα με τους οποίους μοιράζονται εκτός από τις ίδιες καλλιτεχνικές ανησυχίες και μία δυνατή φιλία.

Στις αρχές της χρονιάς, ο Joksimović ανακοίνωσε ότι σύντομα έρχονται νέα τραγούδια και προκάλεσε ενθουσιασμό στα social media, δημοσιεύοντας μόνο ένα σύντομο teaser του κομματιού «Ela». Πιστός στην υπόσχεση του στους fans του εξέπληξε το κοινό με την ταυτόχρονη κυκλοφορία του τραγουδιού σε δυο γλώσσες κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της βαλκανικής μουσικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Željko μιλά έξι γλώσσες: σερβικά, ρωσικά, πολωνικά, ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά.

“Όλα τα τραγούδια του νέου άλμπουμ είναι τεσσάρων ή πέντε ετών και τα έχω κρατήσει με πείσμα στο συρτάρι. Γιατί περίμενα τόσο πολύ για να τα κυκλοφορήσω; Γιατί μου αρέσει να πειραματίζομαι με τη μουσική και είχα άλλες δεσμεύσεις που δεν μου
επέτρεπαν αυτούς τους πειραματισμούς, αλλά πιστεύω πως το φθινόπωρο θα είναι η στιγμή που αυτά τα τραγούδια θα παραδοθούν στο κοινό και θα γίνουν δικά του”, είπε πρόσφατα ο Joksimović.

Βρείτε το Έλα Δώσε σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

leave a reply

Your Review