Ωδείο Αθηνών: Μια «Αναγεννησιακή βραδιά» στα χρώματα του κόκκινου και εμβληματικού Rouge Dior του Christian Dior

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου η βραδιά επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις στους καλεσμένους της. Ξεκινώντας με την Red Gallery,έναν χώρο έκθεσης, αφιερωμένο στην ιστορία και την κληρονομιά του Rouge Dior. Μία κληρονομιά που μετρά πάνω από 70 χρόνια από την ημερομηνία που πρώτο-λανσαρίστηκε το πρώτο Rouge Dior, και μας ταξίδεψε στο χρώμα, στην σύνδεση με την μόδα και το σινεμά και φυσικά στην τέχνη, γιατί το μακιγιάζ και ειδικά το Rouge Dior είναι χρώμα και έμπνευση. Το πρώτο προϊόν μακιγιάζ που δημιούργησε ο Christian Dior το 1953 και έκτοτε ντύνει το χαμόγελο κάθε γυναίκας σε κάθε περίσταση. Αυτό το εμβληματικό κραγιόν ξαναγεννιέται και συνεχίζει να δίνει στις γυναίκες τη δύναμη να εκφράζουν τις διαφορετικές προσωπικότητές τους παραμένοντας πιστό στη κληρονομιά της υψηλής ραπτικής με πιο καθαρή σύνθεση και νέα γκάμα 69 αποχρώσεων.

Στη συνέχεια της βραδιάς, οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν σε έναν αμφιθεατρικό χώρο, όπου είχαν την χαρά να απολαύσουν on stage τρία διαφορετικά live make up looksαπό τους star του μακιγιάζ, κατευθείαν από τα backstage των επιδείξεων μόδας τουDior.Δε θα μπορούσαν να είναι άλλοι από τα 3 εκλεκτάμέλητηςομάδας του Peter Philips, Δημιουργικoύ διευθυντή και διευθυντή εικόνας του μακιγιάζ Dior.

Η σκηνή μετατράπηκε σε ένα μίνιμαλ backstage περιβάλλον και ο Μαρκέλος Σίβογλου – International Pro-team Make-up Artist της Ελλάδας, ο Jose Texeira- International Pro-team Make-up Artist της Πορτογαλίας και ο Maciej Slomkowski International Pro-team Make-up Artist της Πολωνίας μάγεψαν το κοινό τους με την δεξιοτεχνία τους και φυσικά τα make up looks που δημιούργησαν με κεντρικό ήρωα το θρυλικό Rouge Dior!

Φυσικά από την βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει το πάρτυ γιατί όπως ανέφερε ο Μαρκέλος ΣίβογλουMετά από κάθε επίδειξη μόδας Dior, γιορτάζουμε!” έτσι οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν σε ένα «Dior Club» όπου μπήκαν στο ρυθμό και απόλαυσαν από κοντά τους 3 καλεσμένους μαθαίνοντας όλα τα tips & tricks τους, για μακιγιάζ υψηλού επιπέδου!