Ώρα για λίγη περισσότερη λάμψη με τη νέα Gold συλλεκτική έκδοση του καροτσιού που μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας.

Η Stokke, η σκανδιναβική εταιρεία premium παιδικών προϊόντων, λανσάρει σε περιορισμένο αριθμό κομματιών μια νέα έκδοση του καροτσιού Stokke® Xplory® X, εμπλουτίζοντας την εμβληματική συλλογή της με ένα καρότσι σε χρυσές αποχρώσεις που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως σε μόλις 2.000 αντίτυπα.

Με μοναδικό εντυπωσιακό design, το καρότσι Stokke® Xplory® X είναι μια επιλογή για συνειδητοποιημένους γονείς που θέλουν να ανακαλύψουν τον κόσμο παραμένοντας σε απόλυτη σύνδεση και επαφή με το μικρό τους. Για όσους αναζητούν εκλεπτυσμένη κομψότητα, η νέα Gold έκδοση ανεβάζει τη σειρά Stokke® Xplory® X Stroller στο επόμενο επίπεδο, καθώς ένα αστραφτερό χρυσό χρώμα καλύπτει την κουκούλα του καθίσματος και την τσάντα αγορών, σε συνδυασμό με ένα ματ χρυσό σασί που έρχεται σε αρμονική αντίθεση με το πληθωρικό μαύρο που προσδίδει βάθος και ισορροπία στην χρωματική παλέτα.

Με το κύριο ύφασμα να είναι κατασκευασμένο με την τεχνολογία WeaReSpindye®, αυτό το πρόσφατης κυκλοφορίας καρότσι τραβάει τα βλέμματα συνδυάζοντας την καινοτομία, το στιλ και την περιβαλλοντική συνείδηση της Stokke. Τα υφάσματα που κατασκευάζονται με την κορυφαία μέθοδο WeaReSpindye® είναι 100% ανακυκλωμένα, 100% ανιχνεύσιμα και μειώνουν το συνολικό αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα κάθε προϊόντος κατά 25%.

Όπως με κάθε καρότσι αυτής της εμβληματικής συλλογής, η αισθητική του Stokke® Xplory® XGold έχει συνδυαστεί με λειτουργικότητα υψηλής απόδοσης, συνώνυμη με όλα τα προϊόντα της Stokke. Από το εξαιρετικά βολικό ύψος καθίσματος και τη δυνατότητα ρύθμισης, έως τους περιστρεφόμενους τροχούς 360 μοιρών, το καρότσι αυτό έχει σχεδιαστεί για να φέρνει γονέα και παιδί πιο κοντά καθώς ανακαλύπτουν μαζί τον κόσμο γύρω τους.

*ToStokke® Xplory® XGoldEdition θα είναι διαθέσιμο στο lapinkids.com και στα καταστήματα LapinHouse

leave a reply

Your Review