Πάσχα με έμπνευση από τα νησιά του Αιγαίου στο Cycladic Shop

Ιδέες για πασχαλινά δώρα για μικρούς και μεγάλους

Με έμπνευση από τα νησιά του Αιγαίου, το Cycladic Shop προτείνει για το Πάσχα πρωτότυπες ιδέες για δώρα που συνδυάζουν την παράδοση με τον σύγχρονο σχεδιασμό: χειροποίητα αυγά και αντικείμενα, λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, οικολογικά παιχνίδια και μοναδικά κοσμήματα, ενώ, όπως κάθε χρόνο,ξεχωρίζει η ιδιαίτερη συλλογήκεραμικών αντικειμένων.

Το Cycladic Shop συνεργάζεται με σύγχρονους αγγειοπλάστες και καλλιτέχνες από τα νησιά του Αιγαίου που χρησιμοποιούν παραδοσιακούς τρόπους παραγωγής χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων, απαράμιλλης τέχνης και ομορφιάς.  Σίφνος, Σκύρος, Πάτμος και Κρήτη είναι  μερικά από τα νησιά η κεραμική τέχνη των οποίων παρουσιάζεται στο Cycladic Shop, αντικατροπτίζοντας τον ελληνικό πολιτισμόκαι το μοναδικό συνδυασμό των πολύτιμων στοιχείων της Φύσης:Γη, νερό και φως.Παράλληλα, στο Cycladic Shop διατίθεται μια ιδιαίτερη συλλογή διακοσμητικών μαξιλαριών. Τα υφάσματά τους είναι εικονογραφημένα με σχέδια και μοτίβα από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Τήνου, με θέματα από τη φύση του Αιγαίου, αποτυπώνοντας έτσι την αρμονική σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον του.

Ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο δώροείναι τέλος μία συνδρομή στους Φίλους του Μουσείου. Για έναν ολόκληρο χρόνο, οι Φίλοι του Μουσείου απολαμβάνουν ελεύθερη είσοδο στο Μουσείο, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με δράσεις πολιτισμού, ξεχωριστές εμπειρίες, αποκλειστικά προνόμια και έκπτωση έως -30% στο Cycladic Shop.

Επισκεφτείτε το cycladic.gr για να πραγματοποιήσετε μία εγγραφή για να την προσφέρετε ως δώρο.

Αγοράστε τα δώρα σας online στο:cycladic.gr/shopμε αποστολή των αγορών σας στο χώρο σας ή όπου εσείς επιλέξετε σε όλο τον κόσμο.Με κάθε αγορά σας  από το Cycladic Shop στηρίζετε το έργο του Μουσείου.

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης : Νεοφύτου Δούκα 4 , 106 74, Αθήνα, Τ.: (+30) 210 7228321-3
cycladic.gr