Ντύσου πρόχειρα και βάλε το (κόκκινο) κραγιόν σου!

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου "ζωγραφίζει" με μερικές σωτήριες συμβουλές για το πολυτιμότερο εργαλείο ομορφιάς στο νεσεσέρ μας!

Σίγουρα όλες μας θυμόμαστε την πρώτη φορά που βαφτήκαμε ή την πρώτη φορά που φορέσαμε ψηλοτάκουνα παπούτσια. Και σίγουρα θυμόμαστε τις επιδρομές που κάναμε στη ντουλάπα της μητέρας μας. Όσο περνούν τα χρόνια, η καθεμία από εμάς καταλαβαίνει τι της ταιριάζει και τι όχι, ποιο είναι το δικό της στιλ και αποτινάζει από επάνω της κάποια κλισέ. Όπως αυτό για το κόκκινο κραγιόν.

Όπως πολλές από εσάς έτσι και εγώ μέχρι πρόσφατα πίστευα πως για να βάλω κόκκινο κραγιόν χρειάζεται να είμαι επίσημα ντυμένη, να φοράω τα καλύτερα ρούχα μου. Ευτυχώς όμως πλέον έχω καταλάβει πως συμβαίνει το αντίθετο. Όταν φορέσω ένα απλό και casual σύνολο δηλαδή θέλω να φορέσω και το αγαπημένο μου κόκκινο κραγιόν. Με αυτόν τον τρόπο νιώθω αμέσως πως έχει μεταμορφωθεί και αναβαθμιστεί το look μου και μου φτιάχνει τη διάθεση. 

Αυτό που θέλω να σας πως είναι πως δεν χρειάζεται να περάσεις πολλές ώρες μπροστά από τον καθρέφτη για να είστε κομψές στην καθημερινότητα σας. Αρκεί να φορέσετε τα ρούχα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα όλη την ημέρα όπως ένα denim ή υφασμάτινο παντελόνι με μία loose πουκάμισα ή ένα maxi αέρινο φόρεμα και το ιδανικό κόκκινο κραγιόν για τον τόνο της επιδερμίδας σου.

leave a reply

Your Review